Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Επισήμως στο “Ποτάμι” η Νίκη Φούντα

Επισήμως στο “Ποτάμι” η Νίκη Φούντα

νικη φούνταΔεν υπήρχε καμιά αμφιβολία αλλά πλέον είναι και επίσημο. Η κυρία Νίκη Φούντα που παρουσιάστηκε στο πολιτικό προσκήνιο της Αιτωλοακαρνανίας το 2012 και εξελέγη βουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ, πλέον θα διεκδικήσει την έδρα με το «Ποτάμι». «Επέλεξα Το Ποτάμι για να απευθυνθώ και πάλι σε σας, στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, και να επαναδιεκδικήσω τη στήριξή σας γιατί πιστεύω ακράδαντα πως μόνο οι καθαρές και ανόθευτες φωνές μπορούν να είναι χρήσιμες πλέον στο δρόμο για την εθνική μας αξιοπρέπεια, για την οικονομική μας αυτονομία, για ένα ελπιδοφόρο μέλλον» αναφέρει στη δήλωσή της. Αναλυτικά έχει ως εξής:

Όλοι είμαστε μονάδες – Μαζί γινόμαστε Ποτάμι

Μετά από πολλή σκέψη και πάντα στο πλαίσιο της πολιτικής συνέπειας, αποφάσισα να συνεχίσω τον αγώνα μου στον στίβο της πολιτικής, ξεκινώντας έναν νέο κύκλο. Από άλλο μεν στρατόπεδο, αλλά με την ίδια πίστη και ελπίδα ότι από αυτή τη μάχη θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στον τόπο κάτι «φρέσκο» και διαφορετικό, μια σημαντική νότα ανανέωσης, προτάσσοντας το καλό των πολιτών και της χώρας.

Επέλεξα Το Ποτάμι για να απευθυνθώ και πάλι σε σας, στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας, και να επαναδιεκδικήσω τη στήριξή σας γιατί πιστεύω ακράδαντα πως μόνο οι καθαρές και ανόθευτες φωνές μπορούν να είναι χρήσιμες πλέον στο δρόμο για την εθνική μας αξιοπρέπεια, για την οικονομική μας αυτονομία, για ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Οι ακραίες φωνές και η πόλωση είναι -και θα είναι- τα κυρίαρχα στοιχεία αυτής της εκλογικής αναμέτρησης. Δεν θα μπορούσα να συνταχθώ μαζί τους. Και δεν θα μπορούσα να μην συνταχθώ με την διαφορετική προοπτική για τον τόπο μου, βάσει σοβαρών προτάσεων. Είμαι σίγουρη πως μαζί με εμένα υπάρχουν χιλιάδες άλλοι πολίτες που για πολλά χρόνια ασφυκτιούσαν και επιζητούσαν μία ψύχραιμη και λογική φωνή για να εκπροσωπήσει τη χώρα, με ανθρώπους που προέρχονται από την «πραγματική» ζωή.

Στην πολύ κρίσιμη αυτή συγκυρία δεν συντασσόμαστε με την τρομολαγνεία , δεν μπαίνουμε σε ψεύτικα διλήμματα δικομματισμού, ούτε φυσικά εφησυχαζόμαστε: ζητάμε από τους πολίτες να μην θαμπώνονται από το «άσπρο-μαύρο», τον νέο δικομματισμό και τις άναρθρες προεκλογικές κραυγές πόλωσης. Τους ζητάμε να ακούσουν και να ακολουθήσουν έναν τρίτο δρόμο και να διαμορφώσουμε μαζί τις προϋποθέσεις ώστε το Ποτάμι να είναι η τρίτη δύναμη. Για να μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στο αύριο των εκλογών. Γιατί τα κρίσιμα δεν έχουν παρέλθει. Βρισκόμαστε σε ένα μεταίχμιο: είτε θα κάνουμε ένα βήμα μπροστά, είτε θα συνεχίσουμε να γκρεμίζουμε όλα εκείνα που με κόπους κτίσαμε.

Η πρώτη μου κοινοβουλευτική θητεία ήταν ένα ταξίδι που, με πολλή δουλειά και αγάπη για την Αιτωλοακαρνανία, απέφερε σε δύσκολους καιρούς. Υπήρξαν λάθη και απογοητεύσεις, αλλά και σημαντικές νίκες. Κρατάμε λοιπόν τα θετικά, την εμπειρία που μπορεί να προσθέσει πολλά και ανοίγουμε ορίζοντες για μεγαλύτερες υπερβάσεις και περισσότερο όραμα. Ας συνεχίσουμε τον αγώνα. Ας τα αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα!

Αναζητείστε μας στο βανάκι του Ποταμιού!
Στις 6 Ιανουαρίου, το βαν θα βρίσκεται στο Μεσολόγγι (από τις 10:30) και θα ξεκινήσει στις 11:30 με προορισμό το Αγρίνιο και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στην Αμφιλοχία.
Στις 7 Ιανουαρίου ο πρώτος σταθμός θα είναι στην Πρέβεζα (στις 10:30 το πρωί) και θα κινηθεί αργότερα προς Ναύπακτο και Γαλαξίδι

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Διαχρονικό αίτημα των άστεγα κομματικά πολιτών,ανεξάρτητα της συγκυριακής,κατά συνείδηση,επιλογής πολιτικού φορέα στις κάθε φορά βουλευτικές εκλογές,ήταν η αναμονή μιας άλλης πρότασης που θα προήρχετο απο μια πηγή έξω απο το κατσαμπασίδικο,διεφθαρμένο και ανήθικο πολιτικό σύστημα που ακολούθησε τον θάνατο του Καποδίστρια μέχρι σήμερα.Στις εκλογές που έρχονται κανείς δεν θα έχει το άλλοθι της άγνοιας ή της παραπλάνησης.Εχουμε υποχρέωση να παραδώσουμε την πατρίδα μας,σ΄αυτούς που ανήκει,δηλαδή στ παιδιά μας και θα πρέπει να τα κοιτάξουμε στα μάτια χωρίς ντροπή όταν κληθούμε να απολογηθούμε για τα πεπραγμένα μας.Η σύντομη πολιτική πορεία της Φούντα,την οποία προσωπικά μονο κατ΄όψη γνωρίζω,χαρακτηρίζεται απο μια ποιότητα και μια αισθητική,η οποία θέλω να πιστεύω οτι χαρακτηρίζει και το σύνολο των φιλικά προς το Ποτάμι πολιτών,που δεν πιστεύουν σε είδωλα,δεν ψηφήζουν με ιδιοτέλεια και δεν θεωρούν τον εαυτό τους και τους αγνούς ψηφοφόρους όλων των κομμάτων,ως κολυμβήθρα του Σιλωάμ,που θα ξεπλένει κάθε φορά τη βρωμιά του πολιτικού συστήματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.