Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Επιστημονικοί φορείς του Αγρινίου θα μετάσχουν στην πορεία της 29ης Φεβρουαρίου

Επιστημονικοί φορείς του Αγρινίου θα μετάσχουν στην πορεία της 29ης Φεβρουαρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου , συντασσόμενο με την απόφαση της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, αποφάσισε την συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων του Δ.Σ. Αγρινίου από τα καθήκοντά τους μέχρι και την Τετάρτη 29-2-2012 .Τις ημέρες της αποχής δεν θα χορηγούνται άδειες παρά μόνο σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις [παραγραφές – λήξη προθεσμιών , κρατούμενοι (μόνο στα αυτόφωρα) , αντιρρήσεις (διοικητικά) , αναστολές πλειστηριασμών , προσωρινές διαταγές κλπ] και μόνο κατόπιν εγγράφου αιτήσεως προς το Δ.Σ. και παροχή σχετικής αδείας .
Παράλληλα ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου κινητοποιείται ώστε μέλη του να μεταβούν την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου στην Αθήνα για να παραστούν στη μεγάλη πορεία που οργανώνεται.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, από κοινού στην αντίστοιχη κινητοποίηση για τις 29 Φεβρουαρίου προσανατολίζονται και άλλοι φορείς του Αγρινίου, όπως ο Ιατρικός Σύλλογος και το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ. Αναμένεται μάλιστα να ναυλωθούν πούλμαν ώστε τα μέλη τους να μεταβούν στην Αθήνα για την πορεία διαμαρτυρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΗΓΟΡΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.