Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Επιστροφή στις πλατείες και τα παγκάκια

Επιστροφή στις πλατείες και τα παγκάκια


Οι εικόνες που βλέπετε είναι από την πλατεία Δημοκρατίας στη μία περίπου μετά τα μεσάνυχτα.  Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε οι εικόνες αυτές δείχνουν μια πλατεία γεμάτη ιδίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι προτιμούν το χώρο αυτό για να συζητήσουν ή και για να παίξουν μουσική.

Αν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό προφανώς και δεν θα ήταν άξιο αναφοράς. Όμως αυτό συμβαίνει συνέχεια  εδώ και πολύ καιρό και μάλιστα όχι μόνο στην πλατεία Δημοκρατίας αλλά και σε άλλες γωνιές της πόλης μας ( Αγία Τριάδα, Άγιος Κωνσταντίνος ) τους θερινούς μήνες άλλες βέβαια ώρες και με όλες τις ηλικίες.

Φαίνεται ότι μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας προτιμά αυτό το είδος της διασκέδασης, κάτι που λίγο πολύ είχαμε όλοι συνηθίσει παλαιότερες δεκαετίες όπως εκείνης του ’90 όπου το στυλ ήταν διαφορετικό καθώς  οι ώρες περνάγαν ευχάριστα με ατέρμονες συζητήσεις, μπύρες και αναψυκτικά από το περίπτερο και καμάκι στο απέναντι παγκάκι κ.α.

Σε ένα Αγρίνιο που επί κρίσης είχε γεμάτο και τις καφετέριες ( υπάρχουν πολλές εξηγήσεις για αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος περνάει καλά) ειδικά κάποιες μέρες και ώρες ( κάποιες άλλες μέρες όχι όμως) ψάχνει να βρει το νέο του βηματισμό του σε θέματα διασκέδασης…

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.