Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

Επιτέλους άσφαλτος μέχρι την Ποταμούλα Μακρυνείας

Επιτέλους άσφαλτος μέχρι την Ποταμούλα Μακρυνείας

Στην τελική φάση βρίσκονται οι εργασίες για το έργο «Ολοκλήρωση ασφαλτόστρωσης του δρόμου από Τσιλιγιαννέικα έως Ποταμούλα στη Δημοτική Ενότητα Μακρυνείας».

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου πραγματοποιούνται εργασίες οδοστρωσίας και ασφαλτόστρωσης σε μήκος 2.100 μέτρα, με τις οποίες ολοκληρώνεται ο άξονας του δρόμου Μεσάριστα- Τσιλιγιαννέικα-Ποταμούλα, ο οποίος ήταν χαλικοστρωμένος και δυσχεραίνε την πρόσβαση στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ποταμούλας.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 200.000,00 €υρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Παύλος Μοσχολιός επισκέφθηκε την περιοχή όπου εκτελείται το έργο, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά την πρόοδο των εργασιών και δήλωσε τα εξής: «Ως δημοτική αρχή δίνουμε έμφαση στην εκτέλεση αναγκαίων έργων υποδομής στα Δημοτικά και Τοπικά Διαμερίσματα με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου.

Με το έργο οδοποιίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ικανοποιούμε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της Ποταμούλας, που ήταν το μοναδικό Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου μας,χωρίς ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Η προσπάθειά μας όμως για την αναβάθμιση των υποδομών των Δημοτικών Διαμερισμάτων και της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους, είναι συνεχής, έχουμε πλήρη επίγνωση των αναγκών τις οποίες ιεραρχούμε και ικανοποιούμε σταδιακά, παρά την υποχρηματοδότηση από την Κεντρική Εξουσία».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.