Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Επιτυχημένη η σεζόν για το τμήμα στίβου του ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ 80

Επιτυχημένη η σεζόν για το τμήμα στίβου του ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ 80

ionikos1Απολύτως επιτυχημένα έκλεισε ακόμα μια σεζόν για το τμήμα στίβου του ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΥ 80. Οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου διακρίθηκαν τόσο στα διασυλλογικά πρωταθλήματα της περιφέρειας όσο και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα με αποκορύφωμα τα μετάλλια που κατέλαβαν οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριες:

  • Κολώνιας Λεωνίδας, το ασημένιο μετάλλιο στον Ακοντισμό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα  Λυκείων  και 6ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έφηβωνionikos2
  • Μπίλιου Αρτεμισία, το ασημένιο μετάλλιο στο Άλμα Τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων, 5η στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα  Λυκείων και 9η  στο άλμα τριπλούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
  • Θεοδωρόπουλος Ελευθέριος, το χάλκινο μετάλλιο στο Άλμα σε Μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα  Λυκείων και την 4οςστο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έφηβων .

Να σημειωθεί ότι ο Κολώνιας Λεωνίδας και ο Θεοδωρόπουλος Ελευθέριος θα συμμετάσχουν με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας σε Διεθνή Συνάντηση.

Αξιοσημείωτες εμφανίσεις έκαναν επίσης και οι αθλητές-τριες:

  • Γιάκος Δημήτριος, 4ος στα 80μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βορείου Ομίλου Παμπαίδων
  • Καραπάνου Σπυριδούλα, 7η στα 80μ με Εμπόδια και στο Άλμα σε Μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βορείου Ομίλου Παγκορασίδων και την 13η στα 100μ Εμποδίων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.
  • Σαράκης Κων/νος, 7ος στο Άλμα Τριπλούν, 9οςστο Άλμα σε Μήκος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Έφηβων και 4ος  στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα  Λυκείων.ionikos3
  • Καμζέλας Νικόλαος, 12ος  στην Σφαιροβολία  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων και 5ος στο Πανελλήνιο  Σχολικό Πρωτάθλημα  Λυκείων.

Οι παραπάνω αθλητές προπονούνται υπό τις οδηγίες των προπονητών Τσούμα Επαμεινώνδα (άλματα – δρόμους) και Σαράντη Νικόλαο (ρίψεις)

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.