Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Επιχείρηση της αστυνομίας και…16 συλλήψεις

syllipseis

Αστυνομική εξόρμηση σε περιοχές του Αγρινίου, μεταξύ των οποίων και σε οικισμούς ρομά, καθώς και στην περιοχή της Βόνιτσας και της Κατούνας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, πρωινές ώρες. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων σημειώθηκαν συλλήψεις, 16 συνολικά.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα αστυνομικών σε συνοικισμό ρομά στο Αγρίνιο, συνελήφθησαν τρείς άνδρες, ως οι υπαίτιοι κλοπής που σημειώθηκε χθες στο Αγγελόκαστρο. Συγκεκριμένα χθες οι τρείς άνδρες, φέρονται να έκλεψαν γεννήτρια ιδιώτη από την περιοχή του Αγγελοκάστρου. Ο ένας μάλιστα από τους τρείς συνελήφθη σήμερα και με την κατηγορία της ρευματοκλοπής.

Συνελήφθη ένας ακόμη ρομά, για καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του, ενώ τρείς ακόμη συλλήψεις σημειώθηκαν σε οικισμό ρομά για παράνομες οικοδομικές εργασίες, ενώ ένας ακόμη συνελήφθη για καταδικαστική απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Στη Βόνιτσα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα.

Δύο συλλήψεις έγιναν στο Αγρίνιο, υπευθύνων καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος  για στέρηση άδειας λειτουργίας, ενώ η τροχαία προχώρησε και σε πέντε συλλήψεις οδηγών που στερούταν διπλώματος οδήγησης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.