Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020

Ερανο απάτη στο όνομα του «Χαμόγελου του παιδιού» καταγγέλλει ο οργανισμός

Το όνομα και τη δράση του «Χαμόγελου του παιδιού» προσπαθούν να εκμεταλλευθούν κάποιοι, κάνοντας έρανο- απάτη.

xamogelo_8.7_708Ο οργανισμός κατήγγειλε ότι ενημερώθηκε από υποστηρικτές του σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, σχετικά με εράνους που κάνουν σε καφετέριες πωλήτριες των περιοδικών του συλλόγου «Αγώνας για το παιδί», αναφέροντας ότι μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο οργανισμός, προκειμένου να υπάρχει νομική κάλυψη, έκαναν- εν αγνοία του «Χαμόγελου του παιδιού»- τραπεζική κατάθεση 200 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό του οργανισμού, η οποία σε καμία περίπτωση δεν αποτυπώνει το σύνολο του ποσού που έχουν εισπράξει πανελλαδικά, χρησιμοποιώντας «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο οργανισμός διαψεύδει κατηγορηματικά την οποιαδήποτε ανάμειξή του στη συγκεκριμένη ενέργεια και έχει προβεί στις ενδεδειγμένες νομικές πράξεις, μεταξύ των οποίων σε κατάθεση αναφοράς στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και στον υπουργό Επικρατείας για την καταπολέμηση της διαφθοράς. Τονίζει δε, ότι δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να πραγματοποιήσει οποιεσδήποτε πωλήσεις ή να κάνει έρανο. Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του, γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς, στα γραφεία του ή στους χώρους του.

Για αυτούς τους λόγους το «Χαμόγελο του Παιδιού» παρακαλεί οποιονδήποτε αντιληφθεί τέτοια περιστατικά, να επικοινωνήσει άμεσα τόσο με τις Αστυνομικές Αρχές, όσο και με τον οργανισμό, στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.