Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

ΕΡΤ: “Συνταγματική εκτροπή” καταγγέλουν οι Δικηγόροι του Αγρινίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου με Ψήφισμα του καταγγέλλει ομόφωνα την απόφαση και τη μεθόδευση της Κυβέρνησης να διακόψει με βάναυσο τρόπο τη λειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας -Τηλεόρασης. Αναφέρει παράλληλα πως «η  συνεχιζόμενη συνταγματική εκτροπή με την έκδοση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, υποσκάπτει τα θεμέλια του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος με κίνδυνο να οδηγηθεί η χώρα μας σε επικίνδυνες και απρόβλεπτες περιπέτειες»

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

            Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου καταγγέλλει ομόφωνα την απόφαση και τη μεθόδευση της Κυβέρνησης να διακόψει με βάναυσο τρόπο τη λειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας -Τηλεόρασης.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου θεωρεί ότι, ανεξάρτητα από την ανάγκη ανασυγκρότησης, η διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ επηρεάζει άμεσα την ελεύθερη έκφραση και τη διακίνηση των ιδεών και παραπέμπει σε μεθοδεύσεις άλλων εποχών, που έχουν καταδικασθεί στη συνείδηση σύσσωμου του ελληνικού λαού.

            Η συνεχιζόμενη συνταγματική εκτροπή με την έκδοση Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου, υποσκάπτει τα θεμέλια του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος με κίνδυνο να οδηγηθεί η χώρα μας σε επικίνδυνες και απρόβλεπτες περιπέτειες.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

            Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

   Λεωνίδας Υφαντής                                               Σπυρίδων Κοτρότσος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.