Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Ερώτηση Μπαρμπαρούση για «κατάληψη δημοσίου κτιρίου στην πόλη του Αγρινίου»

Ερώτηση Μπαρμπαρούση για «κατάληψη δημοσίου κτιρίου στην πόλη του Αγρινίου»

Για «κατάληψη δημοσίου κτιρίου στην πόλη του Αγρινίου» κάνει λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κ.Μπαρμπαρούσης καταθέτοντας ερώτηση στους υπουργούς Δημοσίας Τάξης  και Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών.

Στην Ερώτηση του υποστηρίζει:«Στην πόλη του Αγρινίου εδώ και χρόνια, κτίριο του δημοσίου που ανήκει στο Υπουργείο Εσωτερικών τελεί υπό κατάληψη από αναρχικούς και αριστεριστές. Η συγκεκριμένη κατάληψη, η οποία καλείται «Apertus ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο», έχει και ηλεκτρονική σελίδα στο διαδίκτυο, από όπου πολλές φορές καλεί σε παράνομες ενέργειες και δράσεις. Υπενθυμίζουμε ότι ανάλογες παράνομες καταλήψεις δημόσιων χώρων και κτιρίων, υπάρχουν σε όλη την επικράτεια και έχουν, όπως και ο συγκεκριμένος χώρος, δωρεάν ύδρευση και ηλεκτροδότηση. Ο συγκεκριμένος χώρος, έχει λειτουργήσει ως κέντρο παράνομων δραστηριοτήτων όπως κατασκευή μολότοφ, διακίνηση ναρκωτικών και ως ορμητήριο αναρχικών και αριστερίστικων ομάδων, προκειμένου να γίνονται δολοφονικές επιθέσεις εναντίον πολιτών και φθορές σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία».

Και ερωτά τους υπουργούς ο κ.Μπαρμπαρούσης:
1) Για ποιους λόγους έχει αφεθεί ο χώρος αυτός έρμαιο των αναρχικών στοιχείων;
2) Τι μέτρα θα παρθούν προκειμένου να εκκενωθεί άμεσα ο χώρος αυτός;
3) Τι προτίθενται να πράξουν προκειμένου να πάψει η σκανδαλώδης ασυλία που απολαμβάνουν τα άτομα που έχουν πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη παράνομη κατάληψη σε κτίριο που αποτελεί περιουσία του Ελληνικού λαού;
4) Ποιοι ευθύνονται για την επί έτη ηλεκτροδότηση και υδροδότηση της παράνομης κατάληψης, την ώρα που κόβονται οι παροχές σε οικογένειες που δεν καταβάλουν τον λογαριασμό; Θα ασκηθεί εναντίον τους δίωξη για παράβαση καθήκοντος;

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιώργος Κ.

    Βρε παιδιά μην τον βρίζετε τον άνθρωπο, άλλος του τα έγραψε. Και τί θέλετε δηλαδη να πεί και για σας, σκέφτεται ο άνθρωπος να βγεί για καφέ στη πλατεία, την άλλη φορά του βγήκε πικρός. Μετά τον λέτε γίδι, μωρέ παλιοπράτνα είναι ο χαμένος…….
    Άκης Καραϊσκάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.