Παρασκευή, 14 Μαΐου, 2021

ΕΣΚΑΒΔΕ: Αδελφοποίηση Χαρ.Τρικούπη και Αιτωλικού

ΕΣΚΑΒΔΕ: Αδελφοποίηση Χαρ.Τρικούπη και Αιτωλικού

epi-xarilaos-trikoupis-aitoliko

Με ανακοίνωσή τους, οι διοικήσεις του  Γ.Σ. «Χ.Τρικούπης» και Α.Γ.Ο. «Γρ.Λιακατάς» Αιτωλικού ανακοινώνουν την ομόφωνη απόφασή τους την υπογραφή πρωτοκόλλου  αδελφοποίησης μεταξύ των δυο Συλλόγων.

Αναλυτικά:

Οι Διοικήσεις του  Γ.Σ. «Χ.Τρικούπης» και Α.Γ.Ο. «Γρ.Λιακατάς» Αιτωλικού αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ την υπογραφή πρωτοκόλλου αδελφοποίησης μεταξύ των δυο Συλλόγων με σκοπό την όσο το δυνατό αρτιότερη υπηρέτηση και υποστήριξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στην περιοχή μας.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο Σύλλογοι θα δώσουν μεγάλη έμφαση στη συνεργασία τόσο στα Τμήματα Υποδομών όσο και στα αντρικά τμήματα που διαθέτουν ώστε το με τον τρόπο αυτό να αναδείξουν το μπάσκετ της περιοχής και να δώσουν τις ευκαιρίες σε ντόπιους αθλητές και αθλήτριες να αναδειχτούν και να πρωταγωνιστήσουν.

Μάλιστα έχει ήδη υπάρξει συμφωνία για επέκταση των Ακαδημιών των δυο Συλλόγων και στην περιοχή των Οινιαδών  ώστε να δοθεί η ευκαιρία και σε αυτά τα παιδιά να έρθουν κοντά στον μπάσκετ και να πλαισιώσουν τα Τμήματα των δυο Συλλόγων.

Κοινό μας όραμα η ανάπτυξη του μπάσκετ. Δεν έχουμε τίποτε να μας χωρίζει, προχωράμε δυνατοί και ενωμένοι.

Εκ των Δ.Σ. των δυο Συλλόγων

basket247.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.