Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Έστειλαν φάκελο με σφαίρες σε Προβόπουλο και Πρετεντέρη

Έστειλαν φάκελο με σφαίρες σε Προβόπουλο και Πρετεντέρη

09BE5BA0679823DF097ECE393229296CΣύμφωνα με πληροφορίες μέσα στον φάκελο υπάρχει και επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστό- Φάκελος με σφαίρες εστάλη και στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά την ανακάλυψη, από υπαλλήλους του προσωπικού γραφείου του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ενός φακέλου με σφαίρες που είχε ως παραλήπτη τον ίδιο τον Γιώργο Προβόπουλο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο φάκελος έφτασε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία του διοικητή. Μέλη του προσωπικού του γραφείου του κ. Προβόπουλου εντόπισαν μέσα στον επίμαχο φάκελο δύο σφαίρες των 7,65 χιλιοστών και αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και την Αντιτρομοκρατική.

Ο φάκελος είχε φτάσει στο γραφείο του διοικητή της ΤτΕ μαζί με την υπόλοιπη αλληλογραφία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες περιείχε – εκτός από τις σφαίρες – και μια επιστολή, το περιεχόμενο της οποίας δεν έχει γίνει προς το παρόν γνωστό.Άνδρες της Αντιτρομοκρατικής παρέλαβαν το φάκελο και τον έστειλαν για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ούτε ποιος φέρεται ως αποστολέας, ούτε το από που εστάλη το γράμμα.

Φάκελος με σφαίρες, ομοίως 7,65 χιλιοστών, συνοδευόμενος από απειλητική επιστολή εστάλη και στο γραφείο του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA. Και στην περίπτωση αυτή ο φάκελος παρελήφθη από άνδρες της Αντιτρομοκρατικής και εστάλη προς εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.