Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Εταιρεία της Αιτωλοακαρνανίας ζητά άτομα για πρακτική άσκηση

Εταιρεία της Αιτωλοακαρνανίας ζητά άτομα για πρακτική άσκηση

entrevista-de-trabajo-640x426-600x399Νέους αποφοίτους ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων οικονομικής κατεύθυνσης θα εντάξει στο δυναμικό της η εταιρεία Πλαστικών Κ. Κοτρώνης Α.Β.Ε.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο της πλαστικής συσκευασίας τροφίμων στην Αιτωλοακαρνανία.

Aπό τους υποψηφίους ζητούνται άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και δυναμική προσωπικότητα με δημιουργικότητα, ενώ η κατοχή μεταπτυχιακού θα συνεκτιμηθεί.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι δεν μπορούν να υπερβαίνουν το 30ό έτος ηλικίας και θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ σε Διοίκηση Επιχειρήσεων / Οικονομικά και συναφή αντικείμενα με βαθμό 7 και άνω ή ισότιμο τίτλο από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού, άριστη γνώση αγγλικής ή /και γερμανικής γλώσσας, άριστη γνώση των MS Office και μέγιστη σχετική εργασιακή εμπειρία δύο ετών, ενώ οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις.

Θα απασχοληθούν:

α) Πωλήσεις και Μάρκετινγκ,

β) Οικονομικά και Λογιστική,

γ) Προμηθευτική Αλυσίδα και Διαχείριση Λειτουργιών και (δ) Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια δώδεκα ή 18 μήνες, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες που απέκτησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Αιτήσεις υποβάλλονται σε δύο περιόδους:

-Εως το τέλος Ιανουαρίου για έναρξη του προγράμματος την 1η Μαρτίου 2016, και

-έως τέλος Απριλίου, για έναρξη την 1η Ιουλίου 2016.

Επικοινωνία: 26340 71550.

http://www.ergasianews.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.