Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Ετοιμάζει διπλό “μπαμ” o Αίολος Αστακού

Ετοιμάζει διπλό “μπαμ” o Αίολος Αστακού

blogger-image--472006972Ο Αίολος Αστακού πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στον 1ο Όμιλο του Βορρά της Γ’ Εθνικής και πήρε το εισιτήριο της ανόδου. Ο σύλλογος της Αιτωλοακαρνανίας όμως δεν αρέσκεται απλά στην παραμονή του στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία αλλά στοχεύει σε μεγαλύτερα πράγματα. Αυτό καταδεικνύουν οι κινήσεις στις οποίες αναμένεται να προβεί για να παρουσιαστεί ισχυρός τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τον σύλλογο θέλουν να προχωρήσουν σε μια δοκιμασμένη “συνταγή” ανόδου εμπνευσμένη από την… Καβάλα. Ο νούμερο ένα υποψήφιος για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας είναι ο Γιάννης Τζήμας, ο “αρχιτέκτονας” της ανόδου των Καβαλιωτών στην Α1 ο οποίος, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα καθοδηγήσει την ομάδα και στα μεγάλα “σαλόνια” της BasketLeague… Ο Αίολος έχει “στρέψει” το βλέμμα του στην πρωταθλήτρια ομάδα της Α2 καθώς “γλυκοκοιτάζει” και τον Βαγγέλη Καράμπουλα.

Αν καταφέρει να πραγματοποιήσει αυτές τις δύο κινήσεις τότε αναμφίβολα βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για δεύτερη σερί άνοδο.

 

Γράφει:Νίκος Χροναίος

Πηγή:ebasket.gr

http://dragamesto.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.