Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

ΕΥΗΝΩΡ: μεγάλη κοινωνική προσφορά προς ανασφάλιστους και απόρους

ΕΥΗΝΩΡ: μεγάλη κοινωνική προσφορά προς ανασφάλιστους και απόρους

EYHNΩΡ

ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΗΝΩΡ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣ.

 ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΑΠΡΙΛΙΟ

Η ΕΥΗΝΩΡ ΑΕ σε συνέχεια της κοινωνικής της προσφοράς, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο μας, παρέχει σε συμπολίτες μας που δοκιμάζονται-δηλαδή ανασφάλιστους και άπορους-έκπτωση 30% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, σε όλες τις εξετάσεις για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο.

Συνεχίζεται επίσης η προσφορά των 60 ευρώ για την ψηφιακή μαστογραφία και για τον μήνα Απρίλιο.

Η εταιρεία «ΕΥΗΝΩΡ»  προσφέρει στους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας και των όμορων νομών, υψηλές παροχές ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης και να συμβάλει στην προληπτική ιατρική.

Σε υπερσύγχρονες νεόδμητες εγκαταστάσεις, με άνετο parking, στην οδό Ηρακλείτου στο Γιαννούζι Αγρινίου (όπισθεν νέου ΚΤΕΛ), το άρτια εκπαιδευμένο Ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, εγγυάται μέγιστη αξιοπιστία και ταχύτητα εξυπηρέτησης.

Στο διαγνωστικό κέντρο ΕΥΗΝΩΡ, λειτουργούν Μαγνητικός και Αξονικός τομογράφος υψηλής τεχνολογίας, μοναδικοί   στον Νομό μας και στην ευρύτερη περιοχή (Ιδιωτικός-Δημόσιος τομέας). Επίσης διατίθεται ο πιο σύγχρονος Ψηφιακός Μαστογράφος που εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα έως τώρα με την χαμηλότερη δυνατή ακτινοβολία.

Λειτουργεί επίσης Μικροβιολογικό Εργαστήριο, Τμήμα Υπερήχων, Ψηφιακό Ακτινολογικό, Τμήμα Ελέγχου Οστεοπόρωσης και Ψηφιακός Ορθοπαντογράφος.

Το Εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με όλα τα Δημόσια Ταμεία (ΕΟΠΥΥ), αλλά και όλες τις εταιρείες Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.