Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου, 2020

Ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα από την κακοκαιρία

unnamedΣτα γραφεία της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι συγκάλεσε πριν λίγη ώρα ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων φορέων η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά, για να εκτιμηθεί η κατάσταση που έχει ανακύψει από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή και τις υποδομές της.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος κ. Νίκος Υφαντής, οι Αστυνομικοί Διευθυντές Αιτωλίας και Ακαρνανίας, οι Διοικητές Πυροσβεστικής Αιτωλοακαρνανίας και Αγρινίου, τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας κ.κ Ι. Κολοβός και Γ. Τσόγκας, η Διευθύντρια κι ο Προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας κ. Ε. Καραθανάση και κ. Ν. Παππάς αντίστοιχα, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας κ. Ι. Τέγας και ο Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου κ Κ.. Κούστας .
Έγινε πλήρης αποτίμηση της κατάστασης από την Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταρακά και υπήρξε πλήρης ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων. Βεβαιώθηκε η ετοιμότητα όλων των υπηρεσιών όλο το 24ωρο ενώ αναμένεται νέα εκτίμηση και με βάση την πρόβλεψη των φαινομένων, ενώ προετοιμάζονται τρόποι παρέμβασης στις ήδη πληγείσες περιοχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.