Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Ευρυτανία: Πέθανε την ώρα που άνοιγε δρόμους για αποχιονισμό

ImageHandlerΤραγικό τέλος για έναν 58χρονο χειριστή μηχανήματος εν ώρα εργασίας – Επικοινώνησε με τους αρμόδιους του δήμου παραπονούμενος ότι «αισθάνεται πόνο στην πλάτη», αλλά πριν φτάσει στο νοσοκομείο κατέληξε
Ο θάνατος ενός 58χρονου χειριστή μηχανήματος που ήταν υπάλληλος στο δήμο Καρπενησίου διαπιστώθηκε κατά την διάρκεια του αποχιονισμού στην Ευρυτανία. Στις 7 το πρωί ο χειριστής ξεκίνησε με το μηχάνημα τον αποχιονισμό δρόμων στην Ανατολική Ευρυτανία στην περιοχή της Δομνίστας.
Λίγο μετά τις 9 το πρωί επικοινώνησε με τους αρμόδιους του δήμου Καρπενησίου όπου τους παραπονέθηκε ότι «αισθάνεται πόνο στην πλάτη». Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε να τον παραλάβει,ενώ παράγοντες της περιοχής στη Δομνίστα που ειδοποιήθηκαν από τους επιτελείς του Δήμου Καρπενησίου έσπευσαν σε βοήθεια. Οι τελευταίοι εντόπισαν τον 58χρονο τον πήραν και ξεκίνησαν με κατεύθυνση το Νοσοκομείο Καρπενησίου. Στο δρόμο τους συνάντησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, παρέλαβε τον 58χρονο,αλλά πριν φτάσει στο νοσοκομείο εξέπνευσε με αποτέλεσμα οι γιατροί να διαπιστώσουν το θάνατό του.

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.