Κυριακή, 9 Μαΐου, 2021

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο

Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο

DIMOS (2)

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου για 8η συνεχή χρονιά συμμετέχει και διοργανώνει την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο.

     Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ  –  ΑΚΟΥ ΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ήταν το 1999 όταν η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Ελλάδα έθετε τις βάσεις για να ξεφύγει από την έννοια της «εκδήλωσης» και να μετατραπεί σε θεσμό. Από τότε πέρασαν αρκετά χρόνια, εκατοντάδες συγκροτήματα πέρασαν από τις μουσικές σκηνές, πολλά πράγματα άλλαξαν, όμως το πάθος για τη μουσική παρέμεινε το ίδιο.
Η κρίση έμοιαζε να τα τινάζει όλα στον αέρα όμως η ανάγκη να βρεθούν ανάσες και μελωδίες μέσα στην δύσκολη καθημερινότητα, υπερτερούσε – και θα υπερτερεί. Με αυτό το σκεπτικό (και το όνειρο) η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής (ΕΓΜ) επιστρέφει και φέτος.
Ανανεωμένη, ακόμα πιο παθιασμένη, περισσότερο ώριμη και με το βλέμμα στο μέλλον, στοχεύει να γεμίσει κάθε γωνία με ήχους, χρώματα και εύθυμες νότες. Ήδη πάνω από 35  πόλεις (ανάμεσά τους οι Αθήνα, Αγρίνιο, Ηράκλειο Κρήτης, Βόλος, ,Ιωάννινα ,Θεσσαλονίκη  κ.α.) ετοιμάζονται να υποδεχθούν την ΕΓΜ 2014  και να δώσουν ζωή και χρώμα στους δρόμους τους Ευελπιστούμε το 2014 να σημάνει για το ελληνικό δίκτυο μια ευρωπαϊκή πρωτοτυπία, για ακόμα μια φορά!

 

Κάνε τη Μουσική, γίνε η Γιορτή !!!

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.