Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ευχές από Σταρακά και Περιφερειακή Ενότητα

Ευχές από Σταρακά και Περιφερειακή Ενότητα

perif

Στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας αναρτήθηκαν οι  ευχές της Αντιπεριφερειάρχη Χριστίνας Σταρακά όπως και όλης της Περιφερειακής Ενότητας του νομού.  Αναφέρεται:

Η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνα Σταρακά, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι και οι εργαζόμενοι της Περιφέρειας στο νομό μας, εύχονται για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, αγάπη και ομόνοια σε όλους τους συνανθρώπους μας.

Η Αντιπεριφερειάρχης κυρία Σταρακά εύχεται σε όλους το μήνυμα ελπίδας των ημερών και ο ήλιος που φωτίζει τους ανθρώπους από την Γέννηση του Θεανθρώπου να γίνουν φάρος για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις των καιρών μας και  αναφέρει  ως ένα μήνυμα για τις μέρες:

«Όλοι ελπίζουμε να είναι τα φετινά Χριστούγεννα η απαρχή για να βγούμε από το τούνελ των προηγούμενων ετών. Αυτό που εύχομαι είναι να έχουνε όλοι οι συμπολίτες μας υγεία και να είναι μονιασμένοι. Η Περιφέρεια θα είναι εδώ κοντά στον πολίτη. Εύχομαι υγεία και χαρά για τις γιορτές  και η Γέννηση του Θεανθρώπου να φωτίζει τις καρδιές μας».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.