Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία

Ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία
φωτο ΔΕΡΒΙΣΗΣ

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε ο Ν. Καραγεωργίου.
Από την άλλη ο ομόλογός του Π. Τζαναβάρας παραδέχθηκε την ανωτερώτητα του Παναιτωλικού εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του για την άψογη φιλοξενία που είχε η ομάδα του. Αναλυτικά:
Π. Τζαναβάρας:
« Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΠΑΕ Παναιτωλικός για την άψογη φιλοξενία. Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς και ξέραμε επίσης ότι αγωνιζόμασταν με μια ομάδα που μετά τα αποτελέσματα που είχε μέχρι τώρα, θα έπαιζε στο κόκκινο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία και θα μπορούσαμε στις δύο αντεπιθέσεις που οργανώσαμε να πετύχουμε κάποιο γκολ. Αν θα πετυχαίναμε κάποιο τέρμα στο πρώτο ημίχρονο, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά για εμάς καθώς η πίεση για τον Παναιτωλικό θα ήταν πολύ αυξημένη. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου έπεσε. Δεν είναι εύκολο για εμάς με το νεανικό ρόστερ που έχουμε να παίζουμε παιχνίδι κάθε τρεις μέρες. Το αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο είναι φυσιολογικό. Δεχτήκαμε γκολ από στημένες φάσεις που θεωρώ ότι μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του».
Χ. Γρομητσάρης (παίκτης Βύζαντα):
« Ευχαριστούμε τον Παναιτωλικό για τη φιλοξενία. Όσον αφορά τον αγώνα, προσπαθήσαμε και το παλέψουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο υπερίσχυσε ο αντίπαλος στις στημένες φάσεις. Είμαστε μία νεανική ομάδα και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια».

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.