Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Νεκτάριου Φαρμάκη

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Νεκτάριου Φαρμάκη
farmakis1Ευχαριστήρια ανακοίνωση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανία Νεκτάριου Φαρμάκη
Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες της Αιτωλοακαρνανίας που στήριξαν τον έντιμο αγώνα μας. Η νίκη του του συνδυασμού μας στο Νομό με ποσοστό 52,4% μας γεμίζει υπερηφάνια και ευθύνη. Ευχαριστώ τους ακούραστους εθελοντές, που έδωσαν σ’ αυτή την προσπάθεια όλη τους την ψυχή. Ευχαριστώ τους υποψηφίους μας που μετέφεραν σε ολόκληρο το Νομό μας το μήνυμα ότι ο τόπος μας μπορεί να αλλάξει σελίδα μέσα από το Νέο και ό,τι αυτό εκπροσωπεί.
Όσο κι αν ακόμα υπάρχουν νοοτροπίες που ρέπουν στη συντήρηση και υποβιβάζουν τον πολιτικό λόγο σε επίπεδο συνθημάτων, αφορισμών ή, στην καλύτερη περίπτωση, ευχών, όσο κι αν καλλιεργούν στους πολίτες τον διχασμό, δεν θα κουραστούμε να διατυπώνουμε συγκεκριμένες, αναλυτικές και τεκμηριωμένες λύσεις για τα προβλήματα του τόπου μας. Εμείς ζούμε σ’ αυτόν, εργαζόμαστε σ’ αυτόν και γι’ αυτό τον “πονάμε”.
Η ομάδα μας χτίστηκε για να αντέξει. Το Νέο, γεννήθηκε στην Αιτωλοακαρνανία και θα γεμίσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με ιδέες, προτάσεις και κριτική που θα εκθέτει το Παλιό σε κάθε ευκαιρία.  Δεσμευόμαστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών όσων στηρίζουν το όραμά μας για να γίνει ο τόπος μας ένα καλύτερο μέρος για τα παιδιά μας και να παράγει ξανά: αγαθά, ιδέες, πολιτισμό, αξιοπρέπεια.
Με εκτίμηση,
              Νεκτάριος Αθ. Φαρμάκης
  Δικηγόρος
          Δ.Μακρή 11, ΤΚ 30100, Αγρίνιο
Τ.26410 58974 Φ. 2641058970  Κ. 6972026017

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιωργος Κ.

    Εντάξει κ. Φαρμάκη,
    σιδερένιος στη θέση που εξελέγης, καλή δύναμη, αλλά σε ικετεύω σταμάτα τις ανακοινώσεις, θα μας τρελλάνεις………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.