Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ευχαριστήριο “Ανατολικόν” σε όσους συνείσφεραν στο 1ο Αθλητικό Camp

Ευχαριστήριο “Ανατολικόν” σε όσους συνείσφεραν στο 1ο Αθλητικό Camp

Σημα Στεγης (1)“ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ” Στέγη Πολιτισμού – Αθλητισμού – Παράδοσης & Λαογραφίας

Το Διοικητικό συμβούλιο της Στεγης Πολιτισμού – Αθλητισμού – Λαογραφίας & Παράδοσης “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ” ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της για την συνεισφορά τους στη διοργάνωση του 1ου Αθλητικού camp στο Αιτωλικό στις 23 – 28 Ιουνίου 2014 στο 2ο Δημοτικό σχολείο Αιτωλικού.

Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν τη Στέγη και έδωσαν στους σαράντα τρεις (43) μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να διασκεδάσουν χορεύοντας ζούμπα ,να αθληθούν κάνοντας μαθήματα αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών και να διδαχθούν αθλήματα όπως: βόλεϊ ,μπάσκετ,ποδόσφαιρο,χάντμπολ,τένις.

Ιδιαιτέρως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον υπεύθυνο υλοποίησης του πλούσιου αυτού προγράμματος, Ευάγγελο Γαλαγάλα, καθηγητή φυσικής αγωγής και μέλος της Στέγης. Ακόμα ευχαριστούμε τους Αλεξάνδρα Λιαπικου, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, Σταύρο Βέλλιο και Στεφανία Δράκου (μέλος της Στέγης), δάσκαλοι πολεμικών τεχνών, και Βάσω Σαραντάρα (μέλος της Στέγης), zumba instuctor, που βοήθησαν και συμμετείχαν στο camp.

Τέλος ευχαριστούμε και όσα μέλη της Στέγης βοήθησαν για την υλοποίηση του camp

Ευχόμαστε και του χρόνου η συμμετοχή των παιδιών να είναι εξίσου μεγάλη και να καταφέρουμε να αυξήσουμε τη διάρκεια του προγράμματος ικανοποιώντας μικρούς και μεγάλους….

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!
Για το Δ.Σ. η
Έφορος Δημόσιων Σχέσεων και Επικοινωνίας
Αγαθή Ζηνεμπή

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.