Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Ευχαριστήριο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου

Ευχαριστήριο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου

ls_logoΗ Λαϊκή Συσπείρωση του Δήμου Ξηρομέρου χαιρετίζει όλους εκείνους που στήριξαν και ψήφισαν τα ψηφοδέλτια της, τόσο στον Δήμο όσο και στην Περιφέρεια. Ο συνδυασμός της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο είχε μια σημαντική παρουσία, αναδεικνύοντας τα προβλήματα της περιοχής και του Δήμου.

Καλούμε τους νέους και τις νέες, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, τους συνταξιούχους του Δήμου στις ερχόμενες εκλογές να καταδικάσουν τα κόμματα που στηρίζουν και στήριξαν τις αντιλαϊκές πολιτικές που σχεδιάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τους καλούμε να καταψηφίσουν τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις επαναληπτικές εκλογές τόσο στο Δήμο μας όσο και στην Περιφέρεια. Να ψηφίσουν και στις τρεις κάλπες Κ.Κ.Ε.

Τους καλούμε να ξεφύγουν από τα ψεύτικα διλλήματα, τους εκβιασμούς και τις ψεύτικες υποσχέσεις των κομμάτων που στηρίζουν την Ε.Ε., να ψηφίσουν με κριτήριο την ίδια τους τη ζωή και τις ανάγκες τους. Να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια του Κ.Κ.Ε. για την Ευρωβουλή. Γιατί είναι η μόνη ψήφος που δεν αλλάζει στρατόπεδο.

 

 

 

 

 

Στις 25 ΜΑΗ ψηφίζουμε ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε.

«Λαϊκή Συσπείρωση»

Δήμου Ξηρομέρου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.