Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Ευχαριστήριο της Στέγης Πολιτισμού-Αθλητισμού “Ανατολικόν”

Σημα ΣτεγηςΤο Διοικητικό συμβούλιο της Στέγης Πολιτισμού – Αθλητισμού – Λαογραφίας & Παράδοσης “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ”, θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην επιτυχημένη προσπάθεια μας να διοργανώσουμε το 1ο Party Νεολαίας στο Αιτωλικό την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε στο Fightclub Vellios για την επίδειξη πολεμικών τεχνών από μικρούς κ μεγάλους αθλητές, καθώς και στον ταλαντούχο χορευτή Βενιαμίν Χρίστο Γερνά, που μαζί με την δικιά μας Βάσω Σαραντάρα και τέσσερα όμορφα κορίτσια μας χάρισαν υπέροχα χορευτικά.
Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χορευτή oriental, Αλέξη Ασιμάκη που πρόθυμα δέχτηκε να μας χαρίσει ένα “ταξίδι” στην Ανατολή μέσα από το χορό του. Επιπλέον, να ευχαριστήσουμε θερμά και τα οχτώ παιδιά Djs του Αιτωλικού που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στην ιδέα μας και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντάς μας μια υπέροχη βραδιά με τις μουσικές τους επιλογές. Να ευχαριστήσουμε επίσης όλα τα μέλη της Στέγης που βοήθησαν και συνεργάστηκαν άψογα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εξυπηρέτηση του κόσμου και στο στήσιμο της εκδήλωσης.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στον κόσμο, ντόπιους και μη, που η προσέλευση τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τα θετικά σχόλια των οποίων μας παρακινούν ώστε να συζητάμε ήδη για την συνέχιση και την βελτίωση της εκδήλωσης τα επόμενα χρονιά.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!
Για το Δ.Σ. η
Έφορος Δημόσιων Σχέσεων και Επικοινωνίας
Αγαθή Ζηνεμπή

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.