Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ευχαριστήριο του ΚΔΑΠ με Α. του Δήμου Αγρινίου

Ευχαριστήριο του ΚΔΑΠ με Α. του Δήμου Αγρινίου

κδαπ μεαΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ  του Κ.Δ.Α.Π. με Α. του Δήμου Αγρινίου

Το Κ.Δ.Α.Π. με Α. του Δήμου Αγρινίου, στις 3 Δεκεμβρίου 2014, θέλοντας να τιμήσει την Παγκόσμια ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του με μεγάλη επιτυχία Bazaar με χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών του.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους την προσπάθεια των παιδιών μας για ίσες ευκαιρίες και ίσα δικαιώματα προς όλους.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον κ. Φωτάκη Βασίλειο, Αντιπρόεδρο της ΚΟΙ.Π.Α., τόσο για την παρουσία του όσο και για το ενδιαφέρον του στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο μας επισκέφθηκαν τα παιδιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου με τους δασκάλους και τους γονείς τους, καθώς και τα παιδιά του 11ου Δημοτικού Σχολείου που μαζί με το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και τους δασκάλους τους στήριξαν σημαντικά αυτή την προσπάθεια και έδειξαν την ευαισθησία τους στα άτομα με ιδιαιτερότητες .
Τέλος, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο καθώς και το κέντρο διημέρευσης «Ηλιαχτίδα» που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.