Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Ευχαριστίες στον δήμο από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου

Ευχαριστίες στον δήμο από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αγρινίου

Ευχαριστήρια Επιστολή Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αγρινίου:

DSCN5797
Στα πλαίσια της επιτυχημένης αθλητικής διοργάνωσης του 8ου ημιμαραθωνίου Μιχάλη Κούση, ο Σ.Δ..Υ Αγρινίου θέλει να εκφράσει τα ευχαριστήρια του στο Δήμο Αγρινίου /  δημοτικούς αθλητικούς παράγοντες και μη.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νικόλαο Γκρίζη και τον Προϊστάμενο του Τμήματος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης: κ. Αθανάσιο Μουρτζιάπη, για την άψογη συνεργασία μας.
Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Αγρινίου για την βράβευση που μας έκανε δια χειρός Δημάρχου στην εκδήλωση “Βραδιά του Αθλητή” που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28/2/2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην κτήριο της Τραπέζης Ελλάδος).
Η κοινή προσπάθεια του Δήμου Αγρινίου και του Σ.Δ.Υ. Αγρινίου σφράγισε την αρχή μιας συνεργασίας που αναμένεται να συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του θεσμού και στην προβολή του συγκεκριμένου αγώνα της πόλης μας, του δικού μας μαραθωνοδρόμου Μιχάλη Κούση, σε ακόμη μεγαλύτερη προβολή πανελλήνιας εμβέλειας.
Αναμφίβολα και κατά κοινή ομολογία η φετινή διοργάνωση ήταν μακράν η πιο πετυχημένη έως τώρα.
Τέλος, η αρχή της συνεργασίας μας ας βρει αποδέκτη στα λόγια του καταξιωμένου μπασκετμπολίστα Νίκου Γκάλη: <<Ναι, αυτή είναι η σημαντικότερη νίκη μας στην ιστορία. Μέχρι τον επόμενο αγώνα (Ευρωμπάσκετ 1987). Μένοντας συνεπείς λοιπόν στα προφητικά αυτά παρελθοντικά διαχρονικά λόγια, ας διατηρήσουμε τη γέφυρα αρμονικής και αποδοτικής συνεργασίας για την κοινή μελλοντική μας δράση.

-Ο- Πρόεδρος του Σ.Δ.Υ. Αγρινίου

Τιμολέων Δρόσος

Θέματα που ενδιαφέρουν

6 Σχόλια

 1. ΔΡΟΜΕΑΣ

  Για όσους ΔΕΝ γνωρίζουν: Ο Σύλλογος αυτός είναι περίπου ανύπαρκτος. Πριν απο 20 περίπου χρόνια με πρωτοβουλία του Βασίλη Ντελή που ήταν πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου και με συμμετέχοντες κυρίως μέλη αυτού του συλλόγου ιδρύθηκε ΚΑΙ ο σύλλογος Δρομέων Υγείας Αγρινίου. Δυστυχώς ο σύλλογος αυτός με την πάροδο των ετών εκφυλίστηκε εντελώς. Πολύ πρόσφατα παραιτήθηκαν (Σεπτέμβριος -Οκτώβριος 2014) ομαδικά τα τρία απο τα πέντε μέλη του Δ.Σ. (Ελένη Νικολοπούλου (Αντιπρόεδρος), Θόδωρος Σίμος (Γραμματέας), Κωστας Ματσούκας (Αναπλ. Γραμματέας). Αντί εκλογών οι δύο εναπομείναντες (!!!) δηλαδή οι Τιμολέων Δρόσος και Νίκος Αλεξόπουλος απλά συμπλήρωσαν εντελώς το «Δ.Σ.» με τους: Μάκη Κωνσταντάτο, Θανάση Πολύζο και Πασχάλη Κούτσουρα. Αυτοί λοιπόν αποτελούν το Δ.Σ. του εν λόγω Συλλόγου. Την ανακοίνωση υπογράφει ο κ. Τ. Δρόσος ως πρόεδρος του Συλλόγου και του εαυτού του, καθώς στην πραγματικότητα ο Σύλλογος αυτός είναι ανύπαρκτος καθώς πλέον σε αυτόν έχουν απομείνει μόνο ορισμένα απο τα μέλη του Ορειβατικού (δυστυχώς υπο την ίδια ηγεσία παρακμάζει και αυτός ο Σύλλογος) και κάποιοι άλλοι για να συμπληρώνεται ο…. αριθμός. Για την λεγόμενη «ανακοίνωση» τώρα του Δρόσου, ο καθένας μπορεί να την αξιολογήσει αναλόγως! Εγώ απλά την θεωρώ τουλάχιστον ΑΤΥΧΗ και ένα ακόμη στοιχείο του ΚΑΤΗΦΟΡΟΥ του συλλλόγου. Αυτά τα ολίγα απο ένα ιδρυτικό μέλος του συλλόγου.

 2. Μpampis

  Eίναι προσωπικό το “γλύψιμο” του κ. Δρόσου ή πολιτικό ή διαφημιστικό; Περί του 8ευρου ούτε λόγος.

 3. ΚΡΑΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

  Τυγχάνει να διαβάζω τα προαναφερόμενα με το συνάδελφο και φίλο Ασημακούλα Κων/νο εγκρίνοντας και επαυξάνοντας κάποια λεγόμενά του. Μου αναφέρει ότι σαν πρώτος Πρόεδρος του Σ.Δ.Υ. Αγρινίου και έχοντας αύξων αριθμό μέλους νούμερο 1 (ένα) η ελευθερία γνώμης, άποψης και θέσης είναι ελεύθερη για τον καθένα. / Εξάλλου ποιός ο λόγος της ελευθερίας έκφρασης εν έτη 2015; . . . . . . ΑΛΛΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ!!!!!!!!!

 4. Τίμος Δρόσος

  Ένα Μεγάλο Μπράβο στους δύο σχολιαστές που φυσικά κρύβονται πίσω από nickname, απλά τους ενημερώνω ότι ο Σύλλογος έχει καταστατικό και διατηρεί πρακτικά ως οφείλει, που είναι διαθέσιμα και όχι κρυφά.
  Αυτό όσο αφορά την εγκυρότητα των διαδικασιών.
  Τώρα όσο αφορά τον κατήφορο που οδηγήσαμε το σύλλογο προς ενημέρωση τα παρακάτω ολίγα:
  – Ο Σύλλογος από τον Απρίλιο 2014 (που αναλάβαμε) από τα 40 μέλη περίπου αριθμεί σήμερα πάνω από 140.
  – Βραβεύτηκε στην εκδήλωση του ΣΕΓΑΣ για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας ‘Ο Αυθεντικός’, διάκριση Πανελλαδική από τον μεγαλύτερο και εγκυρότερο Αθλητικό Φορέα της Χώρας, και στην συνέχεια ήρθε και η βράβευση από τον Δήμο Αγρινίου στην τελετή βράβευσης διακριθέντων αθλητών – αθλητριών για το έτος 2014 και ανθρώπων του αθλητισμού για την προσφορά τους, που έγινε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στη μνήμη του Μιχάλη Κούση.
  -Καλεστήκαμε από τον Δήμο Αγρινίου να συμμετάσχουμε στον 8ο Ημιμαραθώνιο ‘Μιχ. Κούσης’ ως συνδιοργανωτές και ανταποκριθήκαμε και πετύχαμε.
  Θα στεναχωρηθούν και μερικοί αλλά τι να κάνουμε.
  Έως τώρα ο Σύλλογος ποτέ δεν είχε τέτοιες επιτυχίες και ποτέ τόσα Μέλη.
  Σε αυτόν λοιπόν τον μεγάλο κατήφορο τον οδηγήσαμε, έπρεπε να τον αφήσουμε στην γραφικότητα της παρέας και στις προσωπικές βλέψεις του καθενός.
  Επειδή δεν πρόκειται να ξανά-απαντήσω σε τέτοια σχόλια όποιος θέλει ας έρθει να μας συναντήσει και να ενημερωθεί και από το ΔΣ και από τον κ. Ντελή μιας και αναφέρεται το Όνομά του.

  Τίμος Δρόσος
  Πρόεδρος Σ.Δ.Υ Αγρινίου

 5. EΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

  Αναγκάστηκα να σχολιάσω ,επειδή διάβασα το όνομα μου στο σχόλιο του ΔΡΟΜΕΑ…o οποίος γράφει πάρα πολλές ανακρίβειες..Καταρχάς κατά την ίδρυση του συλλόγου μόνο ο κ.Ντελής ήταν μέλος του Ορειβατικού ,οι υπόλοιποι όχι…ήταν μια ιδέα ανθρώπων που αγαπούσαν το τρέξιμο. Δεύτερον περισυ θελήσαμε κάποια άτομα να δώσουμε νέα πνοή στο σύλλογο ,οι 3 που αναφέρεις ,απο οτι καταλαβαίνω γνωρίζεις πολύ καλά ονοματεπώνυμα και ιδιότητες ,αλλά δε γνωρίζεις το έργο τους…θέλησαν να παραιτηθούν από το Δ.Σ για προσωπικούς λόγους. Τρίτον εμείς οι 3 ζητήσαμε να γίνει αντικατάσταση όπως προβλέπεται από το καταστατικό..Εσύ λοιπόν δε καταλαβαίνω γιατί καίγεσαι και ποιος ο λόγος να αναφέρεις όλα αυτά ως σχόλιο σε μια άσχετη επιστολή ευχαριστίας του ΣΔΥ στο δήμο??Τι δουλειά έχουν άσχετα ονόματα εκεί??Μήπως σε βολεύει να δημιουργείς αρνητικές εντυπώσεις μεταξύ μελών ή ανθρώπων??Μήπως θες να υποσκάψεις κάτι??Μήπως θες να διαιωνίσεις κάτι που θα σε βόλευε??Μήπως θέλησες να υπονομευσεις πρόσωπα?Και ο πιο νοήμων κατάλαβε νομίζω…Και για να σε κάνω να στεναχωρηθείς ,θα σου πω ότι ο ΣΔΥ όπως και όλοι εμείς που αγαπάμε το τρέξιμο (γιατι εσυ σιγουρα δε το αγαπας πραγματικά) δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε ,ο αθλητισμός ενώνει και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε το δρομικό κίνημα στο Αγρίνιο..είτε αυτό αρέσει σε κάποιους είτε οχι.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΕΙ..οχι να θαφτει οπως εσυ θα ηθελες λόγω ζήλειας και εμπάθειας προς τους ανθρώπους που προσφερουν σε αυτο. Όταν γινεται μια προσπαθεια αναβάθμισης σε κατι εγω ξερω ακομη και αν βλεπεις κατι αρνητικό δε το κατηγορεις αλλα βοηθας να γινει καλύτερο. Αντί λοιπον να κατηγορεις τους παντες βάλε μια φόρμα και βγες να τρεξεις μηπως και παρει λιγο οξυγόνο το μυαλό σου και γεμισει με καλοσυνη και αξιοπρεπεια..γιατι τα εχεις σε ελλειψη…Στις μερες μας χρειαζομαστε θετική αυρα οχι μιζέρεια!!!ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ=ΥΓΕΙΑ=ΧΑΡΑ!!!((Και θα παρακαλούσα να δημοσιοποιηθεί το email του ΔΡΟΜΕΑ από το site ))

 6. λιατσος γιαννης

  ΔΡΟΜΕΑ που εισαι εσυ χαθηκες δεν σε βλεπουμε στον χωρο του σταδιου καθολου μηπως λογω αποτοξινωσης απουσιαζεις απο τον χωρο του αθλητισμου και δεν παρακολουθεις τα δρωμενα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.