Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Ευχαριστίες στους οπαδούς και τους χορηγούς…Τα νεότερα για το γήπεδο

Ευχαριστίες στους οπαδούς και τους χορηγούς…Τα νεότερα για το γήπεδο

Mιλώντας χθες στη συνέντευξη Τύπου το μέλος της Διοίκησης Π. Μπεσίνης ευχαρίστησε δημόσια τον κόσμο της ομάδας κάνοντας μάλιστα ιδιαίτερη αναφορά στους τρεις οργανωμένους συνδέσμους φιλάθλων. Χαρακτηριστικά είπε:
«Έχουμε μια οφειλή προς τους φιλάθλους μας. Δημόσια και ονομαστικά πρέπει να απονείμουμε τα εύσημα πρώτα και κύρια στους οργανωμένους φιλάθλους μας και οπαδούς. Είμαστε στην 6η αγωνιστική και έχουν δοθεί τα δείγματα γραφής. Θέλω από πλευράς διοίκησης να αναφερθούμε στους Warriors -Θύρα6, στο Σ.Φ.Π. και τη ΛΕ.ΦΙ.ΠΑ. και να τους πούμε ότι τους ευχαριστούμε για τη μέχρι τώρα στήριξή τους, συνεργασία και παρουσία τους. Η εικόνα που δείχνει το γήπεδο στα εντός έδρας παιχνίδια είναι πρωτόγνωρη και για την ίδια τη διοργανώτρια αρχή!» τόνισε με νόημα ο κ. Μπεσίνης.
Από την άλλη ο κ. Μπεσίνης έκανε για μια ακόμη φορά ιδιαίτερη αναφορά στον αυστηρό πειθαρχικό κώδικα που ισχύει φέτος και ζήτησε την “αυτοσυγκράτηση” του κόσμου καθώς ο Παναιτωλικός έχει κληθεί ήδη για απολογία για ανάρμοστες συμπεριφορές φιλάθλων του για… ψύλλου πήδημα και έχει ήδη πληρώσει κάποια χρηματικά πρόστιμα.
Για τις μετακινήσεις φιλάθλων του Παναιτωλικού στα εκτός έδρας ματς ξεκαθάρισε: «Από τη στιγμή που δε δίνουμε εισιτήρια σε οπαδούς άλλων ομάδων δε νομιμοποιούμαστε να ζητάμε και εισιτήρια για τους δικούς μας φιλάθλους εκτός έδρας,  αν και πάγια θέση μας είναι ότι είμαστε υπέρ των μετακινήσεων των φιλάθλων αλλά φέτος δεν μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία».

Ευχαριστίες και σε χορηγούς
Το μέλος της Διοίκησης Γιάννης Λίτσας που πήρε στη συνέχεια το λόγο αναφέρθηκε στο εμπορικό κομμάτι της ομάδας, ευχαριστώντας δημόσια όλους αυτούς που στηρίζουν τον Παναιτωλικό στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία που περνάει η χώρα μας.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο Αγρίνιο. Επειδή τυχαίνει να είμαι και στον Εμπορικό Σύλλογο γνωρίζω πολύ καλά τι εποχές περνάμε. Όμως πάρα πολλοί έμποροι έχουν στηρίξει τον Παναιτωλικό από το υστέρημά τους. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, σε αντίθεση με εμπορικούς κολλοσούς τους οποίους έχουμε απευθυνθεί και κανένας δεν βοήθησε την κατάσταση. Θα πρέπει να καταλάβουν και οι αγρινιώτες καταναλωτές ότι αυτοί δεν βοηθάνε την πόλη παρά μόνο παίρνουν». Στο τέλος ο κ. Λίτσας ζήτησε και αυτός τη στήριξη της ομάδας από τους δημοσιογράφους και την καλοπροαίρετη κριτική τους.

Για το γήπεδο 

Σε ερώτηση για το αν πρόκειται να γίνει και νέα επέκταση του γηπέδου, ο κ. Μπεσίνης είπε : «Το γήπεδό μας αυτή τη στιγμή καλύπτει οριακά τις ανάγκες του κόσμου μας για το μέσο όρο των παιχνιδιών. Για τα ματς με τις μεγάλες ομάδες σαφώς και δεν αρκεί η τωρινή χωρητικότητα. Ο πρόεδρος είναι απρόβλεπτος αλλά υπάρχουν και τεχνικές δυσκολίες πολεοδομικής φύσεως»,είπε  αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά… Παράλληλα τόνισε ότι το σκέπαστρο του πετάλου θα είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη του Νοεμβρίου.

Περικλής Καπούλας

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.