Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Ευχαριστίες της Ιστορικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας για τη συμμμετοχή στη συνεστίαση

imagesΑνακοίνωση της  Ιστορικής και Αρχαιολογικής  Εταιρείας Δυτικής  Στερεάς Ελλάδος:

Την  Παρασκευή το βράδυ 5 Φεβρουαρίου 2016 έγινε η κοπή της βασιλόπιτας της  Ιστορικής και Αρχαιολογικής  Εταιρείας Δυτικής  Στερεάς Ελλάδος στο εστιατόριο-ΠΙΘΑΡΙ στο Γιαννούζι  Αγρινίου, με την παρουσία του Δημάρχου Αγρινίου κ. Γεωργίου Παπαναστασίου και της  Αντιδημάρχου κ .Μαρίας Παπαγεωργίου.

  Επακολούθησε συνεστίαση των μελών και φίλων της Εταιρείας που συνοδεύτηκε με ζωντανή μουσική από τον καθηγητή Μ.Ε και μουσικό Χρήστο Ματσούκα. Στην εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα ΠΙΘΑΡΙ  παραβρέθηκαν πολλά μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ΟΡΦΕΑΣ με τον πρόεδρο  του κ. Θέμη Γαμβρούλη, η γεωπόνος κ. Καραπαππά της Διεύθυνσης Αγροτικής οικονομίας Δήμου Αγρινίου με τον σύζυγο της κ. Τσιάμη καθηγητή του Τμήματος Διαχείρισης φυσικών πόρων και περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Πατρών, ο πρόεδρος του συλλόγου των Απανταχού Κρυονεριτών  κ. Στραβοδήμος  και πολλά μέλη και φίλοι της Εταιρείας μας.

  Το  Δ.Σ της Ιστορικής και Αρχαιολογικής Εταιρείας ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της και θα προσπαθήσει ο καινούργιος χρόνος με όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που σαν Κοινωνία αντιμετωπίζουμε, να είναι δημιουργικός και πολιτιστικά γόνιμος και παραγωγικός.

 

Αγρίνιο, 6 Φεβρουαρίου 2016

 

                                   ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

                 ΤΗΣ  ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

                                   ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.