Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Ευχαριστίες Ποταμιού

Ευχαριστίες Ποταμιού

imgresΤο Ποτάμι, οι εθελοντές του και οι υποψήφιοι Βουλευτές, νοιώθουν την ανάγκη να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αιτωλοακαρνάνες,  που τίμησαν το Ποτάμι με την ψήφο τους στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015. Το μέλλον είναι τώρα και όλοι μαζί, ασχέτως κομματικής ταυτότητας, θα αγωνιστούμε για να αλλάξουμε τη Χώρα χωρίς να τη γκρεμίσουμε.

Ευχαριστούμε που μας στηρίξατε ίσως στην πιο δύσκολη εκλογική αναμέτρηση από τη μεταπολίτευση και μετά και σταθήκατε δίπλα σε ένα ψηφοδέλτιο ενός κινήματος μόλις 11 μηνών. Η συμπαράσταση σας, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τη προσπάθεια για την επίλυση προβλημάτων και την επικράτηση της κοινής λογικής στη πολιτική, σε εθνικό αλλά και τοπικό επίπεδο.

Με την ευκαιρία, να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα τοπικά Μ.Μ.Ε. και τους εκπροσώπους τους για την αντικειμενική και πλήρη κάλυψη της προεκλογικής περιόδου.

Το Ποτάμι θα συνεχίσει να στηρίζει τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες που είναι προς συμφέρον των πολιτών, ασκώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση με ουσιαστικές προτάσεις και προώθηση του διαλόγου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. ΕΞ.ΑΝΔ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!!!!

  ΣΤΗΝ ΑΙΤ/ΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ……….

  ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Μ’ ΑΥΤΑ

 2. Στέφανος

  ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΣΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΛΑΟΥ Σήμερα Χάρι στην βοήθεια των κυβερνήσεων (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ , και της συνέχισης αυτής της πολιτικής των μνημονίων με τον ΣΥΡΙΖΑ)) Το 1% του Ελληνικού πληθυσμού ( η πλουτοκρατία δηλαδή) κατέχει ι το 56,1 % του πλούτου της Ελλάδας και μάλιστα με αυξητικές τάσεις. . Κάνουμε μια παρένθεση (1) . Στοιχεία για την αυτοσυγκέντρωση του πλούτου στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον πλανήτη παρουσιάζει η τελευταία έκθεση της ελβετικής τράπεζας Credit Suisse. Σύμφωνα με τα στοιχεία το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει το 48% του παγκόσμιου πλούτου, ενώ στην Ελλάδα το 1% συγκεντρώνει το 56,1% του εγχώριου πλούτου. Η τράπεζα προειδοποιεί πως η αύξηση της ανισότητας μπορεί να οδηγήσει σε μια νέα ύφεση. Τα στοιχεία για την Ελλάδα καταδεικνύουν πως το 1% ενισχύθηκε την περί δο της κρίσης. Ειδικότερα το πλουσιότερο 1% των Ελλήνων κατείχε το 2000 το 54,1% του πλούτου, το 2007 το 48,6%, ενώ το 2014 το 56,1%. Βιβλιογραφία-πηγή (1)_ http://atexei-56-toy-ploytoy-tis-xoras/ . Γιαυτό ενισχύστε το ΚΚΕ που αγωνίζεται για μια κοινωνία όπου θα κοινωνικοποιηθεί ο πλούτος των μονοπωλίων μια κοινωνία που θα στηρίζεται σε ‘όλο τον λαό και όχι στο 1% του πληθυσμού όπως η σημερινή, που μα κυβερνούν οι εκπρόσωποι της ολιγαρχίας χρησιμοποιώντας το ψέμα και την απάτη ΠΑΣΟΚ –ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ) και οι παρατρεχάμενοι τους .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.