Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, 2020

Ευχαριστίες των Γυμνασίου και Λυκείου Εμπεσού για την ενδοσχολική επιμόρφωση

Exif JPEGANAKOINΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – ΓΕ. Λ. ΕΜΠΕΣΟΥ

Με τη λήξη του Προγράμματος Ενδοσχολικής Επιμόρφωσης που διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε στα σχολεία μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε με τη σειρά τους Σχολικούς Συμβούλους Αιτωλοακαρνανίας, κ.κ.:
Νάκο Κωνσταντίνο, Σ.Σ. Μαθηματικών, υπεύθυνο Γενικής Παιδαγωγικής Καθοδήγησης των σχολείων μας, που οργάνωσε και στήριξε με τη συμμετοχή του το πρόγραμμα,
Βετσόπουλο Απόστολο, Σ.Σ. Φιλολόγων, υπεύθυνο Επιστημονικής Καθοδήγησης για τα σχολεία μας, που συμμετείχε ως επιμορφωτής και στήριξε την προσπάθεια των δύο σχολικών μονάδων,
Παπαδάκη Σπυρίδωνα, Σ.Σ. Πληροφορικής, που με την εκούσια, προσωπική του συμμετοχή εμπλούτισε τη συνολική επιμορφωτική δυναμική των εκπαιδευτικών των σχολείων μας.
Επίσης ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας που «αγκάλιασαν» το συνολικό πρόγραμμα, καθώς και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας που ως εισηγητές συγκεκριμένων θεματικών ενοτήτων συνέβαλαν στην ποιοτική ολοκλήρωσή του.
Η Ενδοσχολική Επιμόρφωση πραγματοποιήθηκε στο Γυμνάσιο – Γενικό Λύκειο Εμπεσού την περίοδο 23-11-2014 έως 12-02-2015 και αφορούσε τα εξής θέματα: Μορφές διδακτικής συμπεριφοράς – Αξιολόγηση μαθητών, Διαφοροποιημένη διδασκαλία, LAMS : υλοποίηση ψηφιακών μαθημάτων στη σχολική τάξη, My school: το νέο εργαλείο γραμματειακής υποστήριξης σχολικής μονάδας, Μέθοδος project: ερευνητική εργασία ή googlarisma; Πρώτες βοήθειες.

Για τους Συλλόγους Διδασκόντων

Ο Δ/ντής Γ/σίου Εμπεσού           Ο Δ/ντής ΓΕ.Λ Εμπεσού

Βάϊος Παππάς                               Αθανάσιος Φ. Σαρδέλης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.