Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 2020

Εφημερίδεεεες! Όλα κανονικααα…

Εφημερίδεεεες! Όλα κανονικααα…

efim

Οι εφημερίδες της Κυριακής είναι από ενθουσιώδεις μέχρι, άντε το πολύ, παραινετικές σχετικά με το πως τα πήγε η Κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις. Τώρα που μαθεύτηκε ότι οι διαπραγματεύσεις έγιναν στη σκιά του στεγνώματος των τραπεζών(την Τετάρτη θα “έβγαινε να τραγουδήσει η χοντρή” όπως λέγεται και μετά δεν μαζευόταν το πράγμα)όλοι καταλαβαίνουν την αναγκαιότητα του να υπάρξει μια συμφωνία που δεν χωράει οράματα και άλλους κόσμους εφικτούς. Εντάξει η Κομμουνιστική Τάση μπορεί να ζήτησε αλλαγή ηγεσίας-δείχνοντας πόσο στον κόσμο τους είναι κάποιοι-αλλά σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που δημοσιεύει η Αυγή το 80% των Ελλήνων εγκρίνουν τις ενέργειες της κυβέρνησης και το 87% θεωρεί τον Τσίπρα πολύ σωστό σε ότι κάνει. Οπότε δεν τίθεται θέμα.

Μην πάμε σε εφημερίδες όπως το “Χωνί” που λέει ότι του πήραμε τα σώβρακα του Σόιμπλε. Ως παραινετικές αναφέραμε κάποιες εφημερίδες που λένε ότι πρέπει να τρέξουμε, ενώ  ΔΟΛ και Μπόμπολας κάνουν λόγο για σαφή επιτυχία με τίτλους όπως “Έντιμος συμβιβασμός” και “Οι συμμαχίες” αντίστοιχα. Τους είχαν παρεξηγήσει τους ανθρώπους, το καλό της χώρας ήθελαν απλώς…Και τα κανάλια(που από κει θα εξαρτηθεί εν πολλοίς αν ο λαός θα δει να τιμωρείται το “σύστημα”)μοιάζουν όλο και πιο πολύ μεταξύ τους, απλά τώρα έχουν πάει “απέναντι”. Βέβαια υπάρχει και ο κωμικός δεξιός Τύπος, σαν τη “Βραδυνή” για παράδειγμα που, μέσ’ στην καλή χαρά, περιγράφει πως θα βγείτε πρόωρα στη σύνταξη-εκεί στην τρυφερή ηλικία των 55 ετών-με 12 χρόνια πλασματικά. Όλα κανονικά δηλαδή, δεν χρειάζεται κάποιο άγχος…

Η Αποκριά τελειώνει, λοιπόν, κι αν δεν γίνει καμιά παραξενιά-π.χ να μην θεωρήσουν οι ξένοι ως μεταρρύθμιση τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας που κανένας δεν τηρεί-τα Κούλουμα θα τα περάσουμε με επαρκή ρευστότητα υπό την αιγίδα του Στουρνάρα. Όχι στις τσέπες μας ρευστότητα, στις τράπεζες.

Αν μάλιστα δεν ξέραμε ότι θα αλλάξει η μεταναστευτική πολιτική, ότι θα γίνουν ανοιχτά για φιλοξενία τα σημερινά κέντρα κράτησης και διάφορα άλλα προοδευτικά, θα έλεγε κανείς ότι κανονικά έπεσαν φάπες χτες με τα ΜΑΤ(που θα μετονομαστούν)όπως και κανονικά γαζώθηκε με καλάσνικοφ ένας βαθμοφόρος των φυλακών Δομοκού. Κανονικά είχε δύο παιδιά και κανονικά παραμένει το ερώτημα αν όλα αυτά τα κάνει το παρακράτος. Όλα βαίνουν κανονικώς.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.