Δευτέρα, Απρίλιος 22, 2019

Ζήτησε εισιτήρια ο Παναθηναϊκός αλλά δεν έγινε δεκτό το αίτημα του

eis-640x360

Η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας έκανε γνωστά τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά την διεξαγωγή του αγώνα Παναιτωλικός- Παναθηναϊκός, την ερχόμενη Δευτέρα (24-8-2015 ) και ώρα 21.30΄ στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.
Προηγήθηκε σύσκεψη προ εβδομάδας κατά την οποία ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε την χορήγηση του μέγιστου αριθμού εισιτηρίων και παραχώρηση κερκίδας, αναλογικά με τη δυναμικότητα του γηπέδου, προκειμένου να διαθέσουν αυτά σε φιλάθλους του.
Ο Παναιτωλικός δήλωσε ότι για τον εν λόγω αγώνα θα εκδοθούν 5.400 εισιτήρια συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων διαρκείας και ότι η πάγια θέση της ομάδας είναι υπέρ της μετακίνησης , γενικά φιλάθλων , πλην όμως για λόγους αντικειμενικής αδυναμίας που αφορούν την κατασκευή και κυρίως την χωρητικότητα του γηπέδου, αδυνατεί να διαθέσει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αγώνα . Επίσης, δήλωσε ότι στις κερκίδες των ανωτέρω θυρών υφίσταται θέσεις προπωλημένων εισιτηρίων εισιτήρια διαρκείας .
Ο εκπρόσωπος της SUPER LEAGUE δήλωσε ότι προτεραιότητα για την SUPER LEAGUE , την οποία εκπροσωπεί, είναι η ποιοτική αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια σε αυτήν την κατεύθυνση. Σε ότι αφορά την διάθεση εισιτηρίων σε οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας του Παναθηναϊκού , διάκειται ευμενώς , αλλά υιοθετεί τις αποφάσεις που προκύπτουν από την τυχούσα συμφωνία των δύο ΠΑΕ , αρκεί να μην διακυβεύεται η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων στον συγκεκριμένο αγώνα ή μέρους αυτών.
Ο εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β , δήλωσε ότι δεν συνηγορεί στην οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας και κατ’ επέκταση στη διάθεση εισιτηρίων, για τους ίδιους λόγους που επικαλείται και ο εκπρόσωπος του Παναιτωλικού.
Η αστυνομική διεύθυνση αποφάσισε τη μη διάθεση εισιτηρίων στον Παναθηναικό λαμβάνοντας υπόψιν και την απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η μεμονωμένη και οργανωμένη μετακίνηση οπαδών της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός στο γήπεδο του Παναιτωλικού, καθώς και η απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Νikos

    Ολοι ειναι υπέρ της συμμετοχής φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας(οπως και ειναι το σωστό),αλλά όλοι …διαφωνούν να συμμετέχουν οι φίλαθλοι του Παναθηναικού!!Και καλά ο Κοντονής εχει αποψη( εδω γελάνε),ο Παναιτωλικός ομως τι εχει να φοβηθεί και δεν πρωτοστατεί στην επαναφορά του ποδοσφαιρικά ορθού φαινομένου,της παρουσίας δηλαδή ολων και οσων φιλάθλων θέλουν να δουν το μάτς;Εχουν χαθεί στη μετάφραση ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.