Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

«Ζόρικα επαγγέλματα» στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

«Ζόρικα επαγγέλματα» στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Ο Σπύρος Σούλης κατάφερε να “κρεμαστεί” από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου!

1123815Το επεισόδιο της σειράς «Ζόρικα επαγγέλματα» με τον Σπύρο Σούλη που γυρίστηκε στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, την εντυπωσιακή αυτή καλωδιωτή γέφυρα μήκους κοντά 2,3 χιλομέτρων, αναμένεται να προβληθεί από το κανάλι του ΑΝΤ1 την ερχόμενη Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 στις 22.15 το βράδυ.
Ο παρουσιαστής Σπύρος Σούλης φέτος κάνει την διαφορά επιλέγοντας ένα πρωτότυπο και απρόσμενο τηλεοπτικό project όπου μπαίνει στην κυριολεξία στον ρόλο και την στολή επαγγελματιών που κάνουν επικίνδυνα και δύσκολα επαγγέλματα και δουλειές όπως συντηρητής γέφυρας, εναερίτης μετεωρολογικού πυλώνα σε ένα απίστευτο ύψος από το έδαφος και πυλώνα κινητής τηλεφωνίας, τεχνικός εκκένωσης βόθρων, οδοκαθαριστής, δύτης στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, φροντιστής άγριων συντηρητής ανεμογεννήτριας, κ.α.
Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας θα δούμε τον Σπύρο Σούλη να «αιωρείται» με τα αντίστοιχα μέτρα ασφαλείας εννοείται, σε έναν από τους πυλώνες της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης».
Ο ίδιος δηλώνει τυχερός και ευλογημένος που γνώρισε αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι κάνουν τη ζωή μας απλή και πολιτισμένη.

patrasevents.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.