Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας

2
1 Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την  Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους της. Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν σήμερα (30-6-2013), δοξολογίες σε όλους τους Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς της Περιφέρειάς μας στις οποίες παραβρέθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και οι απόστρατοι του σώματος.
Παράλληλα αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Παπαγιαννόπουλου  Νικόλαου, ενώ αμέσως μετά στην έδρα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρατέθηκε και μικρή δεξίωση. (Σχετικό το από 27 – 6 – 2013 Δελτίο Τύπου μας).
Για την ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ο Προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Αστυνόμος Β΄ κ. Σφέτσος Χαράλαμπος προέβη στην ακόλουθη δήλωση :« Αποτελεί ευθύνη και υποχρέωση μας, να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους οι οποίοι επί τρεις και τέσσερις δεκαετίες, εργάστηκαν και συνέβαλαν, τόσο στην επιτυχία όσο και στην εικόνα της Ελληνικής Αστυνομίας.Για το σκοπό αυτό, τιμούμε σήμερα, ημέρα των Αγίων Πάντων, όλους τους αποστράτους του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαιώνοντας με τον καλύτερο τρόπο, ότι οι συνταξιούχοι συνάδελφοι μας αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μας .Ως ενεργό μέλος της Αστυνομικής οικογένειας, εύχομαι στους συνταξιούχους συναδέλφους μας, να συνεχίζουν τη ζωή τους με το ίδιο ήθος και να είναι πάντα υγιείς και ευτυχισμένοι ».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.