Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Ημερίδα παρουσίασης των Δράσεων Κατάρτισης Ανέργων στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

Ημερίδα παρουσίασης των Δράσεων Κατάρτισης Ανέργων στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

Πρόσκληση (1)

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ» διοργανώνει την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 στις 11.00 στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στη Βόνιτσα Ημερίδα παρουσίασης των Δράσεων Στήριξης – Κατάρτισης Ανέργων στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας.

Το πρόγραμμα εγκρίθηκε στα πλαίσια της Δράσης 7 «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» του Π.Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Προβλέπει την στήριξη και κατάρτιση 80 ανέργων (ή αγροτών με χαμηλό εισόδημα ή νέων επιστημόνων).

Στόχος της Ημερίδας είναι η παρουσίαση του σκοπού, των δράσεων και των αναμενόμενων αποτελεσμάτων του προγράμματος. Κύριος άξονας του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, μέσα από την προώθηση της τοπικής αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής και της συνεργασίας με τον τριτογενή τομέα της τοπικής οικονομίας (τουρισμός, περιβάλλον, πολιτισμική κληρονομιά).

Η στήριξη των ωφελουμένων περιλαμβάνει την προώθηση σε θέσεις εργασίας, την ουσιαστική βοήθεια στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων και, κυρίως, τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιρισμών.

Πληροφορίες: Γιάννης Πραμαγκιούλης

Τηλ. 6972700212

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

της Α.Σ. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝ ΕΡΓΑΣΙΑ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.