Τρίτη, 20 Οκτωβρίου, 2020

Ημερίδα στο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Λεπενούς

“Πώς επιδρούν οι σχέσεις στην οικογένεια & οι σχέσεις της οικογένειας με το κοινωνικό περιβάλλον στην ανάπτυξη των παιδιών».

epi-endooikogeneiakes-sxeseis-imerida1

Το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Λεπενούς αναφέρει σε ανακοίνωση:

Τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στην Ελληνική κοινωνία τα τελευταία χρόνια , έχουν προκαλέσει ρίξεις στις ενδοοικογενειακές σχέσεις αλλά και στις σχέσεις της οικογένειας με το κοινωνικό περιβάλλον.
Δυστυχώς αποδέκτες όλης αυτής της κατάστασης είναι τα παιδιά , με αποτέλεσμα η σωστή σωματική , ψυχολογική και πνευματική τους ανάπτυξη να παραμερίζεται καθημερινά.
Πρέπει λοιπόν όλοι μας να αναζητήσουμε βοήθεια έτσι ώστε να αποκτήσουμε τη γνώση που χρειαζόμαστε για να αποτρέψουμε περεταίρω προβλήματα στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας.
Το Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Λεπενούς  προσκαλεί στην ομιλία-συζήτηση που διοργανώνει την Κυριακή 20 Μαρτίου και ώρα 17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου μας.
Εισηγήτρια θα είναι η κ. Ελεωνόρα Παλαιοδήμου – Ψυχολόγος (Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές , Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας ΕΨΥΠΕΑ Μεσολόγγι) με θέμα : «Πώς επιδρούν οι σχέσεις στην οικογένεια & οι σχέσεις της οικογένειας με το κοινωνικό περιβάλλον στην ανάπτυξη των παιδιών».

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΜΗΠΩΣ?

    ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ Β. ΚΟΥΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΑΝΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ,Δ/ΡΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡ.ΣΧ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤ. ΣΥΜΒ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΔΟΣΧ. ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ? ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΗ ΒΡΗΚΑΜΕ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.