Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Ημερολόγιο τσέπης 2014 της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Ημερολόγιο τσέπης 2014 της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

__2014_-100x146 Εκδόθηκε και κυκλοφορεί από την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας το Εγκόλπιο – Ημερολόγιο για το έτος 2014, το οποίο εφέτος είναι αφιερωμένο στους Κληρικούς – Ιεροκήρυκες που διακόνησαν τον θείο λόγο κατά τα τελευταία χρόνια στην Ιερά Μητρόπολή μας.

Στις σελίδες του Ημερολογίου οι αναγνώστες έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν κείμενα για τους μακαριστούς Μητροπολίτες Ναυπάκτου και Ευρυτανίας Χριστοφόρο Αλεξανδρόπουλο, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδος Κωνσταντίνο Πούλο, Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας Καλλίνικο Πούλο, Φλώρινης, Πρεσπών και Εορδαίας Αυγουστίνο Καντιώτη, Αγιάς και Συκουρίου (από Παραμυθίας) Παύλο Καρβέλη και Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιο Κόμπο, οι οποίοι ως αρχιμανδρίτες διακόνησαν από τη θέση του ιεροκήρυκος την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Επίσης γίνεται αναφορά στους αειμνήστους αρχιμανδρίτες Ιωάννη Μακρόπουλο, Σωφρόνιο Παπακυριακού, Πάμφιλο Παπαγιάννη, Βενέδικτο Πετράκη, Χαράλαμπο Βασιλόπουλο, Θεόκλητο Φεφέ, Αθανάσιο Σφουγκατάκη και Αυγουστίνο Ανδριτσόπουλο.

Τέλος δίδονται στον αναγνώστη και οι απαραίτητες πληροφορίες για την ποιμαντική και φιλανθρωπική διακονία της Ιεράς Μητροπόλεως.

Το Ημερολόγιο Τσέπης μπορούν να προμηθευθούν, όσοι επιθυμούν, από όλες τις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, καθώς επίσης και από το Βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως «Φάρος Ορθοδοξίας» στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου και το Βιβλιοπωλείο του Ιερού Ναού Ζωοδόχου Πηγής στο Αγρίνιο. Τα έσοδα από την πώληση των Ημερολογίων, θα διατεθούν για το ποιμαντικό και φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Εκ  του  Γραφείου  Τύπου  και  Επικοινωνίας

της  Ιεράς  Μητροπόλεως

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. χριστιανός

    μπράβο στήν ιερά μητρόπολη. πολύ καλή σκέψη να αφιερώσει το ημερολόγιο στους παλιούς ιεροκήρυκες που αγωνίστηκαν και βοήθησαν τόσους χριστιανούς. Τους είμαστε ευγνώμονες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.