Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Η ΄Ενωση Επαγγελματιών Εστίασης και Αναψυχής για την απεργία της περασμένης Πέμπτης

DSCN8809Ως γνωστόν πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο την 6η Μαρτίου η προγραμματισμένη από την Γενική Συνέλευση της 24ης Φεβρουαρίου Γενική Απεργία των Επαγγελματιών του Κλάδου της Εστίασης. Για την απεργία το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου αναφέρει:

Η συμμετοχή των Συναδέλφων ήταν πρωτοφανής αναδεικνύοντας έτσι το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Κλάδος.

Η πρόσφατη προσπάθεια από το Υπουργείο Υγείας της επανεφαρμογής, κάθετα, του Αντικαπνιστικού Νόμου στα μέσα του Χειμώνα σε συνδυασμό με την συνεχόμενη & μακροχρόνια μείωση της αγοραστικής δύναμης των Πολιτών έχει σαν αποτέλεσμα την παντελή έλλειψη εισπράξεων στα Καταστήματά μας.
Από αυτά τα άδεια ταμεία καλούμαστε όμως να πληρώσουμε την αυξημένη φορολογία, το αυξημένο κόστος ενέργειας, την ανύπαρκτη ασφάλιση & τόσα άλλα χαράτσια που έχουν φορτώσει τον Κλάδο μας.

Οι Επαγγελματίες του Κλάδου διαμαρτυρηθήκαμε με αυτόν τον τρόπο για όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και θα συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε διεκδικώντας την επίλυσή τους.

Ευχαριστούμε τους Συναδέλφους που έδωσαν δυναμικό παρόν τόσο στην απεργία, όσο και στην πορεία που πραγματοποιήθηκε (ιδιαίτερα αυτούς που δεν προλάβαμε ή δεν μπορέσαμε να τους ενημερώσουμε και έφτιαξαν μόνοι τους ανακοίνωση στα Καταστήματά τους).

Για τους ελάχιστους Συναδέλφους που δεν συμμετείχαν στην κινητοποίηση είμαστε βέβαιοι ότι θα αντιληφθούν ότι τα μεγάλα προβλήματα είναι κοινά για όλους και κανένας μας δεν έχει την δυνατότητα να τα αντιμετωπίσει με την έστω αυξημένη είσπραξη μιας ημέρας.

Στην επόμενη Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί σύντομα θα γίνει ενημέρωση για τον νέο Φορολογικό Νόμο και θα συζητηθούν οι αντιδράσεις για το Ασφαλιστικό πρόβλημα.

Ευχαριστούμε επίσης την Τροχαία Αγρινίου για την συνεισφορά της στην διεξαγωγή με ασφάλεια της πορείας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματιών Εστίασης, Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.