Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

”Η άλλη όψη" της Αιτωλοακαρνανίας!

”Η άλλη όψη" της Αιτωλοακαρνανίας!
Την τιμητική της είχε σήμερα το απόγευμα η Αιτωλοακαρνανία μέσω του τηλεοπτικού σταθμού της ΝΕΤ. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη «Η άλλη όψη» φιλοξενήθηκαν οι βουλευτές του νομού μας Μάριος Σαλμάς και Θάνος Μωραϊτης, οι οποίοι μαζί με τον παρουσιαστή πραγματοποίησαν οδοιπορικό στο νομό. Συζήτησαν και ανέλυσαν τα προβλήματα του τόπου μας, καταθέτοντας τις απόψεις τους και τις ανησυχίες τους.

Πραγματικά ήταν μια εκπομπή μέσω της οποίας έφτασαν στους δέκτες των Ελλήνων οι ομορφιές, αλλά και οι «ελλείψεις» της πατρίδας μας. Εμείς άσχετα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με τα όσα είπαν οι δυο βουλευτές, αναγνωρίζουμε ότι ήταν απ’τις λίγες φορές που είδαμε πολιτικούς του νομού μας από διαφορετικές παρατάξεις, να εμφανίζονται ενωτικοί, κάτι το οποίο σημείωσε και ο Μανώλης Κοττάκης.

Επίσης θα σταθούμε στη θέση που πήραν και οι δυο τους για την «κόντρα» Αγρινίου-Μεσολογγίου. Χαρακτηριστικά ανέφεραν πως τις δύο πόλεις τις ενώνουν περισσότερα απ’όσα τις χωρίζουν, τονίζοντας ότι οι αντιπαραθέσεις ανήκουν στο παρελθόν. Βέβαια η απορία μας εδώ είναι η εξής: Oι ακραίες εκδηλώσεις για το Εφετείο ανήκουν στο παρελθόν; Γιατί απ’ότι θυμόμαστε έλαβαν χώρα προ ολίγων ημερών και θα συνεχιστούν, όπως διαβεβαιώνουν οι φορείς της Ιερής Πόλεως…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.