Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Η άποψη του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου για τις “εικόνες ντροπής”

Η άποψη του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου για τις “εικόνες ντροπής”

Αναφορικά με την ανάρτηση «εικόνες ντροπής στο κέντρο του Αγρινίου» o πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου Δημήτρης Σκαβάρας καταθέτει ως εξής τη θέση του:

Αγαπητοί φίλοι,

επικοινωνώ σχετικά με την ανάρτηση «εικόνες ντροπής στο κέντρο του Αγρινίου» .

Καταρχήν θα συμφωνήσω με τον αρθρογράφο ότι είναι απαράδεκτες τέτοιες καταστάσεις όχι μόνο στο κέντρο αλλά και σε οποιοδήποτε σημείο της πόλης.

Επίσης θέλω να επαινέσω τον συμπολίτη μας Χ.Π. για το ενδιαφέρον του και με την ευκαιρία να προτρέψω και άλλους να λειτουργήσουν ανάλογα.

Πρέπει όμως να επισημάνω ότι, για να επιληφθεί η Δημοτική αρχή του καθαρισμού ιδιωτικού χώρου, πρέπει να υπάρχει σχετική καταγγελία στην υγειονομική υπηρεσία, μετά την οποία ο Δήμος καλεί τον ιδιώτη να καθαρίσει το χώρο και αν αυτός δεν ανταποκριθεί, τότε αναλαμβάνει η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου τον καθαρισμό και στην συνέχεια καταλογίζει το σχετικό κόστος στον ιδιοκτήτη.

Δεν μπορώ γνωρίζω σε ποια υπηρεσία απευθύνθηκε ο συνδημότης μας και δεν τον ενημέρωσαν σχετικά για την διαδικασία.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, έχω την διάθεση να επιληφθώ προσωπικά του θέματος, αλλά και αντιστοίχων θεμάτων – που άλλωστε άπτονται και των αρμοδιοτήτων μου – και σας παρακαλώ να το διαβιβάσετε στον Χ.Π. ο οποίος αν θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο κινητό 6975900214 η στο email dskavaras@gmail.com

Με εκτίμηση

Δημήτρης Σκαβάρας

Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αγρινίου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.