Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Η Ένωση Οικοδόμων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ καλούν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

Η Ένωση Οικοδόμων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ καλούν στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ

pame 5ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Ι.Κ.Α Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ

Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
Η Διοίκηση του Σωματείου μας καλεί τους συνταξιούχους στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ το Σάββατο 5 Οκτώβρη ώρα 11 το πρωί στην πλατεία Δημοκρατίας.
Κυβέρνηση- πλουτοκρατία- Ε.Ε. κλιμακώνουν τον πόλεμο ενάντια σ’ όλους τους εργαζόμενους.
Τσακίζουν μισθούς- ημερομίσθια και εργασιακά δικαιώματα, καταργούν τις Συλλογικές Συμβάσεις, απελευθερώνουν τις απολύσεις , καταργούν τις επικουρικές συντάξεις, το ΕΚΑΣ, απειλούν με νέες μειώσεις στις κύριες συντάξεις και έπεται συνέχεια.
Διαλύουν τον Οργανισμό παροχής υγείας ( ΕΟΠΠΥ), περικόπτουν τις κρατικές δαπάνες για φάρμακα , υγεία- πρόνοια, ενώ αβέβαιη είναι στο μέλλον ακόμα και η καταβολή των συντάξεων.
Δε θα τους το επιτρέψουμε .
Με οργανωμένο αγώνα και πάλη θα βάλουμε φραγμό σ’ αυτή την αντιλαϊκή λαίλαπα και θα επιβάλλουμε το δίκιο μας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ  Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  
οικοδόμους και τους εργαζόμενους στον κλάδο των κατασκευών στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΏΒΡΗ και ώρα 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου.
Να δώσουμε σύσσωμη η εργατική τάξη απάντηση συνολικά στην αντεργατική πολιτική που εφαρμόζουν από κοινού κυβέρνηση ( Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ) – τρόικα- κεφάλαιο.
Να συζητήσουμε με όλους τους συναδέλφους του κλάδου  σε κάθε χώρο δουλειάς, στον τόπο κατοικίας, να πάρουμε αποφάσεις για κλιμάκωση του αγώνα , για οργάνωση της δράσης μας για την επιτυχία της απεργίας στο τρίτο δεκαήμερο του Οκτώβρη  που κήρυξαν οι ταξικές δυνάμεις.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.