Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2021

Η αδέσμευτη συντακτική ομάδα…

Η αδέσμευτη συντακτική ομάδα…

Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η είδηση πρέπει να έχει ταυτότητα. Βέβαια, επί του θέματος εγείρονται ζητήματα, κυρίως όσον αφορά το χώρο του διαδικτύου και ειδικότερα αυτόν της μπλογκόσφαιρας. Κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί διαφορετικές απόψεις για τα πρόσωπα που κρύβονται πίσω από κάθε ιστολόγιο : Eνεργοί πολίτες, άνθρωποι με διαύγεια πνεύματος, αλλά και πρόσωπα που γίνονται έρμαια συμφερόντων καλύπτοντας προσωπικές φιλοδοξίες, είναι μερικοί απ’ αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

< ?xml:namespace prefix = o />Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παρόν ιστολόγιο δημιουργήθηκε με ιδιαίτερο μεράκι, έχοντας ως πηγή έμπνευσής του ένα και μόνο πράγμα: Tην αγάπη μας αλλά και την αγωνία μας για το μέλλον του τόπου που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε! Όλους αυτούς τους μήνες πέραν των δύο προσώπων της συντακτικής ομάδας (μπορείτε να μας δείτε πλέον πάνω δεξιά), στο agrinionews έχουν αποστείλει άρθρα κατά καιρούς πολλοί νέοι άνθρωποι και όχι μόνο, που με την ομολογουμένως εξαιρετική τους πένα αποδεικνύουν πως στη σύγχρονη τοπική κοινότητα, η κοινωνία των πολιτών έχει τον πρώτο λόγο! Ιδιαίτερης μνείας χρήζει και ο διάλογος που αναπτύσσεται μέσω του σχολιασμού, ο οποίος αν και μερικές φορές υπερβαίνει τα εσκαμμένα, εντούτοις αναδεικνύει πτυχές των καθημερινών μας προβλημάτων.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η μαγεία των blogs διατηρείται μόνο μέσω της ανωνυμίας τους, ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι πρέπει επιτέλους οι διαχειριστές να έχουν το θάρρος της γνώμης τους επώνυμα. Για εμάς κάθε άποψη είναι σεβαστή αρκεί να μη θίγει την προσωπικότητα του ατόμου. Πάντως το agrinionews, είτε ανώνυμα είτε επώνυμα, θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και δυναμισμό να ενημερώνει αλλά και να θίγει τα κακώς κείμενα, μένοντας πάντοτε μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητα!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.