Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Η ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας καλεί σε συλλαλητήριο για το ασφαλιστικό

ΑΔΕΔΥ

Με ανακοίνωσή του το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας καλεί στο συλλαλητήριο που συνδιοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με άλλους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς κατά του νέου ασφαλιστικού. Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00, στην Πλατεία Ομόνοιας.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι

Ο Νόμος που σχεδιάζει να ψηφίσει η Κυβέρνηση, έρχεται να προστεθεί στους προηγούμενους αντιασφαλιστικούς νόμους,  και συνιστά μια συνολική αντεργατική – αντιασφαλιστική αναδιάρθρωση,  που διαλύει ότι έμεινε όρθιο από το Δημόσιο αλληλέγγυο ασφαλιστικό σύστημα, μετατρέποντάς το σε ανταποδοτικό με κατεύθυνση να γίνει πλήρως κεφαλοποιητικό.

Στα πλαίσια της προάσπισης του Δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της Ασφάλισης πρέπει η αντίστασή μας να πάρει πανεργατικά και παλλαικά χαρακτηριστικά.

Για τους λόγους αυτούς συμμετέχουμε  όλοι και όλες, στο Παλλαϊκό Συλλαλητήριο, το Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00, στην Πλατεία Ομόνοιας που συνδιοργανώνει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με άλλους συνδικαλιστικούς και κοινωνικούς φορείς.

Η διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης δεν θα περάσει!

ΥΓ.

Η ΑΔΕΔΥ μισθώνει λεωφορείο το οποίο αναχωρεί από το Αγρίνιο  το Σάββατο στις 7πμ έξω από το 3ο Λύκειο Αγρινίου και επιστρέφει το βράδυ.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Πέμπτη βράδυ στο τηλ.6977673964

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Κώστας Παπασπύρου

    Τοιχοκολήστε κηδειόχαρτα για μαζική συμμετοχή,θα αναστηθούν κι οι νεκροί δημόσιοι υπάλληλοι απ’τους τάφους τους για να μην χάσουν αυτό το αποκρουστικό θέαμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.