Σάββατο, 10 Απριλίου, 2021

Η Ακαδημία Πολιτών και στο Αγρίνιο μέσω ΓΕΑ

Η Ακαδημία Πολιτών και στο Αγρίνιο μέσω ΓΕΑ

Στο Αγρίνιο ο πρόεδρος της κ. Παπάνης

Στο Αγρίνιο βρέθηκε χτες ο πρόεδρος της Ακαδημίας Πολιτών κ. Παπάνης ώστε να έρθει σε επαφή με ανθρώπους της ΓΕΑ για την προώθηση των μαθημάτων Λαϊκού Πανεπιστημίου και στο Αγρίνιο.

Η Ακαδημία των Πολιτών, έχοντας διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε τριάντα πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και το Εξωτερικό, προκηρύσσει την έναρξη των μαθημάτων του Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.

Τα μαθήματα του πρώτου έτους έχουν ως γνωστικά αντικείμενα την Ψυχολογία (Α’ Εξάμηνο) και την Συμβουλευτική (Β’ Εξάμηνο) και θα διεξάγονται στο Αμφιθέατρο της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου, Παναγοπούλου 4.

Οι εγγραφές για την περίοδο του Αυγούστου θα γίνονται τηλεφωνικά στα Κεντρικά γραφεία της Ακαδημίας (22510-54739) και στο e-mail: academy@aigaion.org, ενώ από 1η Σεπτεμβρίου εγγραφές θα πραγματοποιούνται και στην είσοδο της Γυμναστικής Εταιρίας Αγρινίου, Πλατεία Παναγοπούλου 1.

Δεκτοί γίνονται όλοι οι πολίτες άνω των 18, ανεξάρτητα από το κοινωνικό, οικονομικό και μορφωτικό επίπεδο. Το κόστος για τις 26 ακαδημαϊκές διαλέξεις είναι 80 ευρώ το έτος. Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη, 18:00-21:00 το απόγευμα.

Καθηγητές από όλα τα ελληνικά ΑΕΙ θα αναπτύξουν ψυχολογικά και κοινωνικά θέματα, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσουν ομάδες αυτογνωσίας, συμβουλευτικής, ψυχοδράματος, ειδικής αγωγής, μάθησης μέσω περιπέτειας και οικογενειακής θεραπείας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: http://civilacademy.ucoz.org.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.