Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Η αλήθεια για τη μεταβίβαση του Παναιτωλικού

Η αλήθεια για τη μεταβίβαση του Παναιτωλικού

“Μεγάλη οικονομική δύναμη ο Παπαϊωάννου”

Οι πληροφορίες που υπάρχουν από το στρατόπεδο του Παναιτωλικού κάνουν λόγο για μια πολύ καλή περίπτωση σε ότι αφορά τον Πανουργιά Παπαϊωάννου. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το agrinionews.gr ένας γνωστός επιχειρηματίας που συνέβαλε τα μέγιστα στον ερχομό του κ. Κωστούλα στον Παναιτωλικό, ο Σωκράτης Τσιάρας θεωρεί τον κ. Παπαϊωάννου μια εξαιρετική περίπτωση. Έχει μεταφέρει σε φίλους του στη Σουηδία που έχουν επαφές με την Ελλάδα, ότι πρόκειται για πολύ μεγάλο οικονομικό μέγεθος με τη διαφορά από τον κ. Κωστούλα ότι όλη του η δραστηριότητα είναι στη χώρα μας, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Από την πλευρά Τσιάρα δεν είναι ξεκάθαρο αν μεσολάβησε στο να ενεργοποιηθεί ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας, που έχει αντικείμενο παραπλήσιο με το δικό του στη Σουηδία και μάλιστα λέγεται ότι είναι και προμηθευτής του σε ένα πολύ μεγάλο στόλο μηχανημάτων. Ή αν, κατά μια άλλη εκδοχή, αφού αποφάσισε να αναμιχθεί ο κ. Παπαϊωάννου ρώτησε τον κ. Τσιάρα για την ομάδα και τον Φ.Κωστούλα και πήρε τις καλύτερες συστάσεις, όπως παράλληλα ρώτησε και ο Φώτης Κωστούλας για τον υποψήφιο επενδυτή. Σύμφωνα με αυτή την εκδοχή το ενδιαφέρον του κ. Παπαϊωάννου για τον Παναιτωλικό ακούγεται ότι το θέρμανε η προσωπική του σχέση με επιχειρηματία από την περιοχή μας που έχει παρεμφερές αντικείμενο όπου δραστηριοποιείται.Η έκφραση “‘έχει μεγάλη οικονομική δυνατότητα” πάντως που χρησιμοποιεί ο άνθρωπος που έφερε στο Αγρίνιο (και τον έπεισε να ασχοληθεί με τον Παναιτωλικό)τον Φώτη Κωστούλα έχει ειδική βαρύτητα και γεμίζει αισιοδοξία όσους έχουν αναμιχθεί.

Καλά πληροφορημένες πηγές πάντως λένε ότι ο ενδιαφερόμενος επενδυτής ήδη έχει έναν κύκλο ανθρώπων με τους οποίους μιλάει και μαθαίνει την ανθρωπογεωγραφία της πόλης, κάτι που ταιριάζει άλλωστε και σε κάποιον επιτυχημένο, μόλις 44 ετών που έχει ασχοληθεί και με τα αυτοδιοικητικά. Υπάρχουν φήμες ακόμη και για διερευνητικές επαφές του επιχειρηματία από τη Στερεά με προπονητές που θα μπορούσαν να αναλάβουν την ομάδα αν ήταν αυτός ο επόμενος ιδιοκτήτης. Όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr όσο και αν η περίπτωση θεωρείται “ένα βήμα πριν τη συμφωνία” τίποτε δεν έχει τελειώσει ακόμα. Πολλοί το συσχετίζουν αυτό με το πόσες ομάδες θα παίζουν του χρόνου στην πρώτη κατηγορία και  κάποιοι  με τις γενικότερες οικονομικές εξελίξεις. Πάντως από όλες τις πλευρές επιβεβαιώνεται ότι η υπόθεση έχει πάει ακόμα και σε λεπτομέρειες αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει. Δεν πρέπει να αποκλειστεί πάντως ακόμη και η περίπτωση-ειδικά αν η ομάδα παίξει στην Σούπερ Λίγκ- ο Παναιτωλικός να πρέπει να στηριχτεί  σε οικονομικούς “συμπαίκτες”, κάτι που είναι και ζητούμενο στην εποχή μας.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.