Παρασκευή, 23 Απριλίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: «Η αλήθεια θα φανεί στις κάλπες» (video)

ΣΥΡΙΖΑ: «Η αλήθεια θα φανεί στις κάλπες» (video)

fhjljhkjk;


Μήνυμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για τη νίκη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, δόθηκε χθες βράδυ από την πλατεία δημοκρατίας δια στόματος των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, στην ομιλία κατά την οποία πήραν τον λόγο τόσο ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Δημήτρης Τρπαπεζιώτης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βασίλης Χατζηλάμπρου, όσο  και οι δύο υποψήφιοι Ευρωβουλευτές  Σωτήρης Μάρταλης και Νίκος Χουντής.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό του ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Γαλατάς.

Αμέσως μετά μίλησε ο Δ. Τραπεζιώτης που έκανε λόγο για την ανάγκη Ανατροπή τόσο σε δήμο όσο και σε Περιφέρεια: «Για μας εν αρχή ην το «Α». Το «Α» της Αλλαγής, το «Α» της Ανατροπής που χρειάζεται να έρθει στον δήμο», είπε ο κ. Τραπεζιώτης στην αρχή της ομιλίας του.

Στη συνέχεια, ο κ. Χατζηλάμπρου δήλωσε πως η ευκαιρία είναι τώρα: «Για να μπει ένα τέλος στα μνημόνια, αν έρθει η αλλαγή, η απάντηση και στις τρεις κάλπες των εκλογών είναι μία».

Για την ανάγκη να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε αυτές τις εκλογές και μάλισταμε μεγάλη διαφορά στα ποσοστά έκανε λόγο ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Σωτήρης Μαρτάλης: «Έχει ιδιαίτερη σημασία για την επόμενη μέρα, οι εικόνες που βλέπουμε καθημερινά στα κανάλια, η θέση του Βενιζέλου, για παράδειγμα, να λέει ότι αν δεν πάρουν πάνω από 10% θα πέσει η κυβέρνηση, η αμφισβήτηση στη Ν.Δ. που βλέπουμε να κατεβαίνουν αντάρτικα ψηφοδέλτια, να αλλάξουν. Και αυτό θα εξαρτηθεί από τη διαφορά που θα βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα. Από το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι όχι απλά μπροστά, αλλά και με μεγάλη διαφορά…»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υπ. Ευρωβουλευτής κ. Νίκος Χουντής που τόνισε ότι «η αλήθεια θα φανεί στις κάλπες»: «Είναι σίγουρο ότι στις κάλπες, θα τρίβουν τα μάτια τους! Και στις κάλπες της τοπικής αυτοδιοίκησης και στις κάλπες των ευρωεκλογών. Καλούμε τους Αγρινιώτες και τις Αγρινιώτισσες, τους πολίτες της Ελλάδας, να δώσουν μια απάντηση. Δεν το κρύψαμε ποτέ, ότι σε αυτή τη μάχη δίνουμε μεγάλη πολιτική αξία. Ξέρουμε ότι η απάντηση που θα δοθεί θα είναι πιο αποτελεσματική, αν συνδυάσει αυτό που λέμε: τρεις κάλπες, μια επιλογή. Ο στόχος είναι όμως να αγωνιστούμε μέχρι την τελική  νίκη, μέχρι την πλήρη ήττα των μνημονιακών δυνάμεων. Και αυτή η πλήρης ήττα θα έρθει όταν στηθεί και η τέταρτη κάλπη, αυτή των εθνικών εκλογών».

Με το πέρας των ομιλιών κλήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι με το ψηφοδέλτιο του κ. Χατζηλάμπρου στο βήμα, με τον υπ. Περιφερειάρχη να δηλώνει ότι το τόσο καλό και προσεγμένο ψηφοδέλτιο δίνει απλά την ώθηση στους πολίτες να πάρουν μια πιο ξεκάθαρη απόφαση, «απάντηση που καθοριστικά θα δοθεί μόνο με την ψήφο σας στις εκλογές».

ghkghk

ghlhgjhjk

jkjkhjk

ghjk;hjk;

gh;hjk;hjk;

fjgglgh

fjfghj

fhlghjl

fhjlhjlkhj

fhjlghl

fgkhjk

fdhdfhfdh

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.