Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

ΠΑΕ Παναιτωλικός: Άμεσα να γίνει η αντικατάσταση του Δ.Σ.

ΠΑΕ Παναιτωλικός: Άμεσα να γίνει η αντικατάσταση του Δ.Σ.

Aνακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ Παναιτωλικός αναφορικά με τις σημερινές εξελίξεις και την παραίτηση του Δ.Σ. . Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ω εξής:

“Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του, όπως ο πρόεδρος Φώτης Κωστούλας είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του.
Το μεσημέρι ο ίδιος, επικεφαλής του απερχόμενου Δ.Σ., συνάντησαν τον Δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Παναιτωλικού στο Δημαρχιακό Μέγαρο.
Ο Φώτης Κωστούλας τους ενημέρωσε για την οριστική του αποχώρηση από τη Διοίκηση της ΠΑΕ, τονίζοντας ότι πρέπει άμεσα να αρχίσουν οι διαδικασίες για την αντικατάσταση του Δ.Σ.
Ανέφερε ότι αποχωρεί από την ομάδα έχοντας εξοφλήσει στο σύνολό τους όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος Μαΐου και είναι έτοιμος να παραχωρήσει τις μετοχές του στον Ερασιτέχνη Παναιτωλικό, χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα.
Τέλος, τόνισε ότι και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. και το προσωπικό της ΠΑΕ θα παράσχουν κάθε δυνατή διευκόλυνση σε όσους αναλάβουν πρωτοβουλίες σ’ αυτό το μεταβατικό στάδιο για τον Παναιτωλικό.”

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.