Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Η απάντηση του Δ.Σ.του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού και ανταπάντηση του agrinionews.gr

Η απάντηση του Δ.Σ.του Συλλόγου Γονέων του 6ου Δημοτικού και ανταπάντηση του agrinionews.gr

Το agrinionews.gr έλαβε και δημοσιεύει ανακοίνωση-απάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου σε χθεσινή του ανάρτηση (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ). Επίσης δημοσιεύει την δική του ανταπάντηση και αφήνει τους αναγνώστες του να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα…

 

Η ανακοίνωση-απάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου έχει ως εξής:

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κοι,
Με έκπληξη διαβάσαμε στο site agrinionews κακόβουλο και ειρωνικό δημοσίευμα με τίτλο <<ΡΕΦΕΝΕ ΣΤΟ 6Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ….>>. Το παραπάνω δημοσίευμα απέχει μακράν από την αλήθεια, την πρόθεση και τις ενέργειες του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας να συμβάλλει με δική του πρωτοβουλία στην αγορά πετρελαίου που στηρίχτηκε σε κακή πληροφόρηση. Άλλωστε είναι δεδομένη η δέσμευση της Δημοτικής Αρχής να καλύψει τις ανάγκες των σχολικών μονάδων σε πετρέλαιο.
Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους από τους Συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που αφορούν στην καλύτερη εν γένει λειτουργία των σχολείων θα πρέπει να επιβραβεύονται και όχι να αλλοιώνεται η πρόθεσή τους από κακόβουλα δημοσιεύματα.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Η απάντηση του agrinionews.gr προς το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού είναι η εξής:

Κακόβουλη είναι η απάντησή σας

Κυρίες και κύριοι του Δ.Σ.. του 6ΟΥ Δημοτικού Αγρινίου, προφανώς πρέπει να γνωρίζετε ότι σήμερα εκδώσατε μια γραπτή ανακοίνωση προς τους γονείς όπου τους καλείτε να αγνοήσουν την προηγούμενη διότι «το θέμα με το πετρέλαιο μετά από συνεννόηση με το δήμο διευθετήθηκε». Στα χέρια γονιών και στα δικά μας ήρθε η προηγούμενη ανακοίνωσή σας όπου καλείτε τους γονείς να ζητήσουν από τα παιδιά τους να μαζέψουν το περίφημο 1 ευρώ. Υπάρχει γραπτή και ως εκ τούτου μπορεί να σκαναριστεί και να χρησιμοποιηθεί αναλόγως, αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν αντίθετο ακόμη και με την ιδιότητα του γράφοντος ως γονέα, διότι θα σας εξέθετε ακόμη περισσότερο.
Μας στείλατε μια επιστολή όπου κάνετε λόγο για κακόβουλο και ειρωνικό δημοσίευμα ενώ το δημοσίευμα μάλλον επιβράβευε την αλληλεγγύη που θα δείχνατε αν συνέτρεχαν οι λόγοι που φαινόταν από την προηγούμενη ανακοίνωσή σας, που είχε τη μορφή προτροπής προς τους γονείς. Σήμερα το πρωί πολλά παιδιά δεν είχαν μάθει ότι είχε βρεθεί λύση και εναγωνίως ρωτούσαν τους γονείς τους αν θα τους δώσουν το περίφημο 1 ευρώ για το πετρέλαιο.
Κυρίες και κύριοι δεν θλίβει η αναδίπλωσή σας αλλά το ύφος της επιστολής σας που είναι ανερμάτιστο και κακόβουλο. Σημειωτέον ότι λίγη ώρα πριν η υπεύθυνη αντιδήμαρχος κα Κατσαρή είχε στείλει τις θέσεις του δήμου χωρίς πουθενά να εγκαλεί την ιστοσελίδα μας και εκθέτοντας τα γεγονότα απορώντας για την πρώτη σας ανακοίνωση.
Κυρίες και κύριοι, είμαστε και μεις γονείς και το τελευταίο που θέλαμε ήταν να φέρουμε αναστάτωση σε ένα σχολείο. Αλλά σε μια χώρα που καταρρέει καλό είναι τουλάχιστον να ξέρουμε ποιος είναι μαζί μας και ποιος απέναντι. Το agrinionews δεν έχει εξαρτήσεις και κάνει τη δουλειά του με κόστος. Αντί να μας επιβραβεύετε μας λέτε και ψεύτες. Στην περίοδο που όλοι ζούμε θα μας μείνει μόνο η αιδώς. Ελπίζουμε να μην χρειαστούμε να επανέλθουμε.

Γ.Συμψηρής

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.