Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Η (απίθανη) δικαιολογία δικυκλιστών για να διασχίζουν τον πεζόδρομο της Ηλίου

pro-640x360Όλοι στο Αγρίνιο γνωρίζουμε πως η οδός Ηλία Ηλίου λειτουργεί ως πεζόδρομος. Κάποιοι όμως κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν… Άλλωστε οι περισσότεροι έχουμε γίνει αυτόπτες μάρτυρες δικύκλων που τη διασχίζουν. Το ερώτημα εξάλλου συνήθως είναι τι πράττει η Τροχαία…
Μαθαίνουμε λοιπόν πως συμβαίνει ο εξής τραγέλαφος: πολλές φορές οι δικυκλιστές επικαλούνται πως εισερχόμενοι στην Ηλίου από την οδό Καζαντζή δεν αντικρίζουν ένδειξη πως επρόκειτο για πεζόδρομο. Στην επισήμανση ωστόσο πως υπάρχει η σχετική πινακίδα απαντούν ισχυριζόμενοι πως ο τρόπος που είναι τοποθετημένη παραπέμπει στο ότι η συνέχεια της Καζαντζή είναι ο πεζόδρομος.
Προφανώς θεωρώντας η Τροχαία πως η άποψη αυτή έχει βασιμότητα απέστειλε σχετικά έγγραφα στον δήμο Αγρινίου καλώντας τον να τοποθετήσει την πινακίδα με τρόπο τέτοιο ώστε να γίνεται απολύτως κατανοητό πως πεζόδρομος είναι η Ηλίου.
Αυτό θα συμβεί άμεσα. Οπότε αναμένουμε ποια άλλη δικαιολογία θα βρουν μετά οι δικυκλιστές για τη διασχίζουν…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

  Ότι είναι ζώα και αμόρφωτοι αλλά και κουράδες που θέλουν να κάνουν 5 βήματα μέχρι το τραπέζι του καφέ.

  Θέλετε και ευρώ….

 2. Γιώργος Κ.

  Αν οι άδειες οδήγησης δίνονταν με κανονικές εξετάσεις, αν πριν τη ψηφοφορία υποβάλλονταν μιά ερώτηση σε κάθε ψηφηφόρο για να αποκτήσει δικαίωμα ψήφου… αν δηλαδή ψήφιζαν οι επαϊοντες και όχι και οι κόλ.. θα είμασταν ευρωπαϊκή χώρα.

 3. Λυσεις

  Πρόκειται για απαράδεκτους πολίτες που αδιαφορούν για τα βασικά σε μια πόλη.το θέμα ειναι οτι παριστάνουν και το ξύπνιο.Ζωωδης κατάσταση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.