Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2020

Η αρρρώστια εκνευρίζει (κακώς) τον Χάβο

FOOTBALL LEAGUE / ÐËÅÉ ÏÖ / ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ ÂÏËÏÕ-ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ

Ο προπονητής του Παναιτωλικού αναγκάστηκε χτες να κάνει μια δήλωση για να απαντήσει στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα του γηπέδου η οποία ήταν συνοπτικά η εξής: Έτσι και έβαζε ένα γκολ η Βέροια κατά λάθος θα γινόταν… κουρνιαχτός. Δίκαιοι και άδικοι θα έπεφταν πάνω στην ίδια τους την ομάδα να την κατηγορήσουν για εκείνα που η ίδια έχει υποστεί φέτος! Είναι πραγματικά εκπληκτικό αν το σκεφτεί κανείς και έτσι το αναφέρουμε σε αυτή τη στήλη, σαν κοινωνικό πείραμα.

Είπε, λοιπόν, ο προπονητής του Παναιτωλικού ότι η ομάδα του είναι η πιο δίκαιη και τίμια στο πρωτάθλημα, ότι απλά δεν είχε φρεσκάδα και ότι δεν μπορεί να καλείται να αποδείξει σε 5-10 ότι δεν είναι ελέφαντας. Πράγματι, ήταν όλοι στην τσίτα χτες μήπως και μας καταμαρτυρήσουν κάτι με το σωματείο της Βέροιας που όσο να ‘ναι δεν έχει και την καλύτερη έξωθεν μαρτυρία.

Το μόνο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κανείς είναι πως εκείνοι που κάνουν κουμάντο έχουν καταφέρει να τους δηλητηριάσουν όλους μαζί και αυτό πρέπει να το πιστωθούν οι προπαγανδιστές τους. Αυτό θέλουν, άλλωστε. Να ασχολείσαι μαζί τους, να σε λερώνουν ώστε να μην μπορεί να σε ξεχωρίσει «ο μέσος οπαδός».

Δεν είναι μικρό πράγμα άνθρωποι που όλη τη βδομάδα είναι στα καφενεία και λένε «έλα μωρέ τώρα τι στημένα, μην ακούτε αυτά τα λένε οι αδύναμοι», χτες να είναι οι πιο αυστηροί κριτές.

Βέβαια όταν παίζεις πόκερ με μαφιόζους πρέπει να περιμένεις ότι ο παρατηρητής θα ξεχάσει αν εσένα σε σφάζει ο μαφιόζος. Από την άλλη αν δει κανείς τα ποσοστά αποδοχής του Μπέου στις εκλογές που έρχονται στο Βόλο θα καταλάβει ότι ο ελληναράς κατά βάθος φωνάζει αλλά το θέλει το νυχτοκάματο…

Να μην τα πολυλογούμε, χτες ο Παναιτωλικός έγραψε ιστορία γιατί ήταν η πρώτη φορά που παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία αγωνιστικά, αλλά κανένας δεν το χάρηκε γιατί είχαν όλοι το νου τους στον Αρβανιτίδη. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις τον κόσμο γιατί αυτό το προϊόν του δίνουν, αυτό καταναλώνει. Αλλά ο οδηγός είναι η ιστορία. Και όποιος δεν τη θυμάται ή την κόβει στα μέτρα του, δεν έχει μέλλον.

Δυστυχώς στα γήπεδα η ιστορία κόβεται και ράβεται κατά το δοκούν…

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.