Πέμπτη, 2 Απριλίου, 2020

Η αρχή και το τέλος

Του ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Την περυσινή χρονιά η έναρξη δόθηκε πολύ νωρίς. Από τα μέσα Σεπτέμβρη και εκείνη την διαιτησία του Δαλούκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Φέτος έπρεπε να κρατηθούν και τα προσχήματα. Άλλωστε, τόσο μελάνι χύθηκε όλο το καλοκαίρι. Και ξάφνου, ο Μαρινάκης θυμάται τα μεγαλεία του προκατόχου του Σωκράτη Κόκκαλη, επιστρατεύοντας τον Σάββα Θεοδωρίδη στο «ερυθρόλευκο» άρμα. Αρκούσε μια καθαρή ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Οι πρώτες του δηλώσεις είχαν να κάνουν με το διαιτητικό «50-50» που ζητάει ο Ολυμπιακός! Ταυτόχρονα, ο Καλόπουλος επιστρέφει στους πίνακες, ενώ ο Κύρκος (διατητής της αναμέτρησης στην Τρίπολη, υποβιβάζεται στην Football League).
Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς Φάκος και Αντωνακάκης που ασχολήθηκαν με την υπόθεση των στημένων, ξηλώνονται από τις θέσεις τους και το αυτοκίνητο του Δαλούκα γίνεται παρανάλωμα ενώ αυτός κοιμόταν στο σπίτι του!
Στο «Καραϊσκάκη» ο Παναιτωλικός, μοιάζει με την Ελλάδα σε Σύνοδο Κορυφής. Γίνεται το .πειραματόζωο του διαιτητή Παππά, ο οποίος -για όσους γνωρίζουν- διαθέτει το προνόμιο να βγάζει εις πέρας στο ακέραιο, επικίνδυνες αποστολές. Ο Σπάθας ορίζεται στο Αρης – Παναθηναϊκός και η Super League γίνεται και πάλι το πρωτάθλημα που όλοι αγαπήσαμε.
Το («ερυθρόλευκο») παιχνίδι τώρα αρχίζει, το πρωτάθλημα μόλις τελείωσε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.